|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HIŠA ALI OSTATI DOMA
6.4.2006 18:49:06   
cenki
Opis situacije: Trenutno živimo pri mojih starših. Imamo lepo stanovanje s spalnico. Manjka nama otroška soba. In sedaj kaj ... z možem si želiva na svoje, zgradila bi si hišico. Parcela je na vidiku, draga, ampak naj bo. Plače so nekako normalne. Strah me je le tega, kako bodo reagirali moji starši. Že vseskozi namreč pričakujejo, da bova midva pač doma. Razumemo se ful v redu. Našega malega princa obožujeta ravno tako kot on njiju. Se mi pa kar srce trga, če bi bila potem dolgo jezna na nas ali kaj podobnega. Ali je normalno, da pač si enostavno želiva svojo hišico?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HIŠA ALI OSTATI DOMA
6.4.2006 18:51:59   
Anonimen
Ne razumem staršev, ki svojim otrokom ne privoščijo, da si nekaj svojega ustvarijo user posted image
tako, da ne vem, če se zdaj dobro razumete, ne vem zakaj bi bila tvoja2 jezna user posted image , saj bi pa se normalno obiskovali.

(odgovor članu cenki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2006 18:55:17   
soncece24
A ti si ne bi hiše gradila, ker te je strah, da bosta mama pa ata užaljena, ker se boš odselila? Pa menda se hecaš, ne. user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2006 20:04:12   
Marogica
Če  imaš razumne starše, ki te imajo poleg vsega še radi, bodo razumeli, da kot družina ne morete živeti v eni sobi(najbrž imate še kuhinjo?). Torej je za vse najbolje, da si zgradite hišo. Točno tako jim povej, da imate pač premalo prostora. To bi pa res morali razumeti.
Kaj je bolje? Se stiskati v premalem stanovanju in imeti dobre odnose ali pa živeti "človeško"? v preimeru, da ti bodo zamerili, pa vedi, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha.
Jaz bi svetovala miren pogovor na realni osnovi in dejstvih.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu cenki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2006 20:44:09   
zoya24
Pri naju je bila situacija podobna v smislu, da so njegovi starši skoz imeli v glavi, da bomo skupaj živeli. Jaz pa pravim, da ni lepšega kot živet na svojem. Seveda sva zdaj na svojem. Na začetku je bil za njih šok, zdaj so se pa sprijaznili oziroma navadili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2006 21:11:11   
Anonimen
ne se hecat. stari in mladi nismo za pod eno streho in slej ko prej se ti zalomi lahko tut v odnosu ki trenutno štima 100 na uro. če maš možnost pejt na svoje. ti iz lastnih izkušenj povem da se boste pol razumel še 100x bolj! če te mata tako rada kot opisuješ vrjetno razumejo da nimate dovolj prostora in ti bojo raje pomagal da boste lepo zaživel na svoje. js mislm da se nimaš kej bat!

(odgovor članu zoya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2006 21:34:23   
srki
Pojdita na svoje! Tudi midva živiva pri mojih, pa tudi razumemo se, ampak nekoč se bova definitivno odselila, ker mislim, da ni lepšega, kot imeti svojo domek in biti na svojem.

Če vas imajo radi, vas bodo razumeli. Verjetno vam bo vsem težko, ampak tako je življenje. Če boste pa kje blizu, pa še toliko bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2006 23:09:25   
lelaval
Če se le da, pojdita na svoje. Tudi, če se še tako dobro razumete, pride do nesoglasij.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?