|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HELP spanje samo na eno stran
19.1.2006 12:21:07   
Romcka
ciao mamike:) moja Kaja je stara 6m in ze kar nekaj casa se ponoci lepo sama obrne na desno stran (pa ne glede na to koliko sem jo lepo podprla z kaksno plenicko ipd)...je bila rojena z vakumom in ima na desno strani se vedno hematom..pa ker se samo v to smer obrne me skrbi, da bo imela potlaceno lobanjico....sej je mogoce hecno vprasanje....samo ce se katero to muci in ce ima katera kaksne info, bi bila zelo vesela:)user posted image
R
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HELP spanje samo na eno stran
19.1.2006 12:39:35   
Anonimen
Moje laično mnenje: če je bilo do zdaj okej (glede na to, da je stara že 6m), pol ni panike. Kako je pa s hematomom pa ne vem, najbrž ti pa pri pediatru kej povejo.

(odgovor članu Romcka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: HELP spanje samo na eno stran
19.1.2006 12:47:04   
blazka
Naš mali je tut, ko je bil manjši, spal samo na eni strani. Če sem ga dala na drugo stran, se je obrnil, pa če je še tako trdno spal. Zdaj ko je malo večji (7,5meseca) spi pa v vseh možnih položajih, na trebuhu, na boku, glavico na eno in drugo stran. Je tudi mene skrbelo, da ne bi samo po eni strani glavico poležal, a so skrbi odveč, ker zdaj veselo menja strani.

Po moje bo tudi pri vas tako.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: HELP spanje samo na eno stran
19.1.2006 13:16:19   
thunder
Mi imamo isti problem. Ves čas se obrača na levo in tako tudi spi - kljub temu da ga orng založim se mi on obrne. Pri posvetovalnici pri 3m mi je zdravnica rekla da se to opazi na glavi in naj ga ves čas dajem na desno. Pa saj to delam pa če mi nikakor ne rata. Js ga ne morem zabetonirat. In tud sama ne vem kako bi to rešila...tako da vsak nsvet prav pride.

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: HELP spanje samo na eno stran
19.1.2006 14:09:14   
Romcka
thunder:) pazi kako moski poenostavijo zadevo...moj dragi je rekel, da bo pac imela dolge lase, pa se ne bo vidlo:)hehehehe...moja pediatrinja je rekla, da se bo uredilo vse, ko bo zacela plazit in sedet in ne bo tok lezala...samo zaradi hematoma je cela glava bolj kriva, pa sploh ne vidim ali bo imela tezave ali ne....smrcuser posted image

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: HELP spanje samo na eno stran
24.1.2006 20:53:13   
bena
Tudi mi imamo ta problem, da naš sonček vztrajno leži na desni strani glavice. Pri enem mesecu smo tako opazili, da ima zaradi tega zaležano glavico, pa tudi uhico si je vedno zavihal naprej tako, da je že opazno zaostajala v rasti za levo uhico, pa tudi štrlela mu je. Pediatrinja je rekla, da je očitno tako ležal tudi v maternici. Zato smo mu med spanjem na desno stran glavice vedno dali zvito brisačo ali pa odejico ter ga položili tako, da je spal na levem boku. Glavico se mu je zatem poravnala. Še vedno pa glavice noče najbolj obračati na levo in držati naravnost. To dela samo takrat, če se z njim meniš tako, da ga gledaš iz oči v oči, ali pa se z njim pogovarjaš in igraš z leve strani. Drugače pa jo spet obrne v desno kakorhitro mu pustiš, da sam izbere kam jo bo obrnil. Zato sedaj hodiva na fizioterapijo in delava vaje, da se mu bodo vse vratne mišice enakomerno razgibavale in razvijale, ker drugače utegnejo tiste, s katerimi ne dela, zakrneti. Kar zadeva obliko glavice pa mi je fiziatrinja rekla, da ni panike, ker se glavica otrokom oblikuje do enega leta, pa tudi če še takrat ni popolne oblike, te pomanjljivosti tako ali tako zakrijejo lasje.
le

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?