Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
HELP-zamrznila voda v ceveh! 4.2.2012 17:35:47
|
|
|
|
MissTerious
|
Tole bi bolj spadalo v rubriko Saj ni res, pa je.... Danes smo doživeli pravi šok, ko smo ugotovili, da voda ne teče....v naši ulici nismo edini...ker smo tu prvo zimo, tega resnično nisem pričakovala. Vodo smo zaprli, ampak kako naj se tuširamo, kako naj kuham, pomivam posodo, perem perilo??? Voda ni zamrznila v hiši ampak od zunaj...zgleda, da so cevi previsoko v zemlji in so zamrznile...ne vem, ne spoznam se na to... Obstaja kaka rešitev ali moramo čakat do pomladi, da se vse uredi samo po sebi? Počutim se, kot da smo vrženi nazaj v srednji vek...
|
|
|
|
RE: HELP-zamrznila voda v ceveh! 5.2.2012 15:38:55
|
|
|
|
ona
|
Rešitev-vodovod pokličte ali pa gasilce,da odtalijo cevi. To se pač zgodi,saj so temperature krepko pod ničlo
|
|
|
|
RE: HELP-zamrznila voda v ceveh! 5.2.2012 20:28:56
|
|
|
|
tajtaja
|
A vam, že teče voda????
|
|
RE: HELP-zamrznila voda v ceveh! 6.2.2012 16:18:00
|
|
|
|
hubi
|
Nam je v službi zmrznila cev iz cisterne od olja, ki je zunaj, do kurilne peči.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?пеперутка16Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.Da. (
0%)
Ne. (
80%)
Kakor kdaj. (
20%)
Ko se prehladim. (
0%)
Število vseh glasov: 5Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!