|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 18:09:58   
KATY&TIMMY
pa kje ste vse danes?:zmeden2:a štrajkate?:zmeden2:ma za vikende res ni nobene tukiiiii:((:((HALOOOO AJE KDO TAM?:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 18:12:54   
KATY&TIMMY
:)-ja jaz sem tuki,sem dobro :bravo:zunaj je že tema:(vreme tako tako:zmeden2:neki piha,ni ne mrzlo ne toplo:zmeden:ma gre!!!Timi joče ker noče jest!pa letimo :kuza:za njim z vsem možnim,čeprav ni še nič jedel:((:((:((:((:((no to je zaenkrat vse,mislim....,upam.....,ja no bo že!:)-:)-:)-:)-
lp,Katja:morje::kuza::sloncek::muca::pujs:

(odgovor članu KATY&TIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 18:14:43   
india
Ojla!
Pa ne da ti delaaaaaššš? Al ti je doma uspelo prit do računalnika?
:hudicek::zmeden:
Jast letam mal sem in tja, pa neki smo zdaj uštimavali na rač. pa moj najboljši:hudicek::hudicek::hudicek: mož mi je printer porihtal, ni hotu printat, zdaj grem pa voščilnice delat!!!
In vi tam dol? A mate že snega do ušes?:bravo::bravo::bravo:
A, a si uspela kaj mislit name? Lp, miška

Neposredna povezava do sporočila: 3
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 18:15:34   
Moyca_
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:jaz z eno oko tukaj z eno pa pri diplomski:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 18:16:18   
Anonimen
No, jaz sem tudi tukaj Katja in sma se z Jurijem ravno napapcala, no, tistih nekaj žlic kar sem mu uspela dat in še to je trajalo vse skupaj 45 min... ne vem več kaj mu naj naredim da bi jedel :zmeden:
upam, da bo minlo ko bo malo večji...
vreme pa je tu kr super, sicer tema že samo je pa fajn frišno...

no, lepo se imejta katji :)-
in vse ostale seveda...

PJ

Neposredna povezava do sporočila: 5
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 18:21:44   
KATY&TIMMY
ojla!sem sem,mislila nate,moj brat bo nesel v službo in original skopiral in ti ga pošljem:bravo:,samo dela samo med tednom:ups:
ja tuki je toliko snega,da ne pridemo iz hiše,komaj čakam jutri,ko bo svetlo da se gremo sankat:)-:)-:)-:)-:)-
sem delala zjutraj,in zdaj pop. so se vsi nekam porazgubili in sem prišla do računalnika:zmeden::bravo::bravo:
:)-:)-:)-:)-:)-ja jutri pa v službo z sankami:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
lp,Katja:kuza::muca::pujs::racka::morje:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 18:25:24   
KATY&TIMMY
:((:((:((moj :duda: ima že 15m pa ga še vedno ni minilo:((:((:(( noče in noče jest,ne vemo več kaj si zmisliti:((:((:((samo dojil bi se in konec,in se bojim da če mu še to vzamem bo shiral:((:((:((
zdaj se Nika,moja sestra neki muči z njim,Timi sedi na mizi:zmeden: in vse mogoče "stvarce" ustvarja samo da bi jedel:)-,do sedaj pa je jokal kot dež:((a moja nika zna z otroci:bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa
lp,Katja:morje::pujs::sloncek::muca:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 18:31:31   
Anonimen
Jurij bi tud samo mleko, mleko, mleko....no ja, moj foter npr. je do tretjega leta pil samo mamino mleko :zmeden:.....ampak vseeno še upam, da bo malo bolj ješčen v prihodnje...dolgo traja in ga skozi moram animirat med jedjo da te nekaj spravimo v trebušček...razen kruh, kruh pa zelo rad žveka in grize, samo to pa se bojim, da bi se mu zaletelo :zmeden:
nič, bo treba počakat, pa da vidimo kako bo....
:bravo::bravo::bravo: za Niko...

PJ

Neposredna povezava do sporočila: 8
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 18:36:15   
india
:bravo::bravo::bravo:Sem že kdaj rekla, da je Nika zmagovalka!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: Če bi jaz imela še eno hčero, bi bla Nika, zato pa,....:bravo::bravo::bravo:, a mi jo posodiš,ko je treba mojemu sinu hrano vstran vzet? No,torej pridemo letos k vam na zimovanje, vi pa se pridete k nam kopat drugo leto?!:morje::morje::miska::metulj::racka::racka:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 19:01:09   
KATY&TIMMY
:)-:)-:)-ni blema!:)-:)-:)-po moje bi Nika z veseljem prišla,bi bila v 9nebesa med tolikimi :duda: :)-:)-:)-MISKA kdaj prideš kaj mimo?:zmeden:
lp,iz zasneženega Kopra:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 10
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 19:06:10   
india
Katja,letos še sigurno, ta teden pa ne, naj ti mama na pvt pokaže:)-:)-:)-, sem zasedena!
pa še otroke bom potem lahko s sabo vzela, pa v Palmanovo skočila! Kdaj imajo odprto? Razen ponedeljka?
:zmeden::miska:
Lp ,....Miška in .......6 banditosov:rozica::hudicek::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 19:06:53   
Anonimen
Tuki mso tuki...:) Do zdej sem se učila, zdej ene fotke fliknem gor na RR, k sosedi nafutrat ribe in potem z očijem gledaaaaaaaaat lučke!!!:love:

lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 19:12:13   
KATY&TIMMY
MISKA ,veseli december:)-,palmanova odprta vsak dan od 08.00 do 19.30:bravo:.no ti sporoči kdaj prideš saj moramo tudi mi na tisti konec.sem pa bila v 1m že 3x in imajo fullll stvari:bravo: in poceni in dobre:bravo::bravo:
Ribica blagor tebi,ma mi pridemo enkrat po 17 v lj.,tudi gledat lučke,tako da bo naš Timi videl velike okraske.:bravo::bravo:
lp,Katja:morje::kuza::sloncek::muca::pujs:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 19:35:55   
Anonimen
Miška moja draga zelo bi bilo nevarno Niko ti posodit,zato,da bi tvijga tamalga odvadila jesti:)-:)-:)-Nisi zadela pravo osebo,je tudi ona taka kot tvoj angelček zeloooooo rada je.Ima pa rada otročke in se ful ujame z njimi:duda::)-:love:
Ribicaaaaa aboš kje v bližini tistega dne ko se bomo prikazale v božični Ljubljani?
Neva:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 14
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 19:37:52   
Anonimen
19. ne bo časa, ker baje nekaj pomagam na MON dedku mrazu:ups: Neka animacija otrok, kolkor vem za zdaj:)
Če bo pa 18. pa bo verjetno šlo. Kej več bom pa konc tega tedna vedla verjetno!
lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 15
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 19:38:02   
*
Miklavžek je danes popoldan Nejca tako utrudil, da je brez kopanja zaspal že ob sedmih.:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 16
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 19:43:01   
Anonimen
Ribica saj bomo tam pred 19,mislim da računava tam od 15-17.Rade bi zadele dneve ko se čimveč dogaja v ljubljani da je kaj videti.No saj bomo še javile.
Princ NEJC je pa danes dal mamici fraj večer:)-:)-:)-
lp,Neva:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 20:02:47   
india
Priden Princ Nejc,mamica rabi počitek, to je res! Ja, dekleta, ve pa se res po clei Sloveniji s Timijem potepate,kaj ko bi đše kej na Štajersko prišle? V petek pride Dedek Mraz z gondolo s Pohorja! Bo ful doživetje za otroke!
:bravo::bravo::bravo::bravo:
Ja, sicer pa, neva, če mi posodite Niko, bom mela izgovor,da jo pripeljete gor in jo jaz pripeljem dol!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 20:08:52   
Anonimen
Skoraj po vsej Sloveniji:)-:)-:)-:)-Smo že zgodaj naučile Timija popotovanja-potepanja:)-:)-:)-
Rade volje bi šla do Maribora saj ne bi bilo prvič vendar ker ni na razpolago dovolj časa je tvoje mesto zelooo daleč.V prvi priliki pa se da zgodit.
Lp Neva:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 19
   HEJ PUPIKE.....
4.12.2004 20:59:38   
india
Te držim za besedo:bravo::bravo:, sicer pa je zdaj že tako skoraj od vas do sem avtocesta,pa si kar naenkrat tukaj. Zdaj bo kmalu res tisto možno, da bomo po kosilu skočili malo noge namočit v morje :morje:pa bomo pred večerjo že doma!:hudicek::hudicek:

Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?