Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: HAMAX Sleepy ali siesta 22.6.2007 9:38:10
|
|
|
|
kofetek2010
|
mi imamo Sleepy in je čist OK edina pomnjkljivost, ki jo vidim je ta, da zaradi čelade otrok ne more naslonit normalno glave nazaj in je skor v neki prisiljeni drži - pri naši varuški sem vidla, da ima njihov sedež od zadaj na hrbtu (v višini glave) luknjo tako, da pride zadnji del čelade tam skoz upam, da sem dovolj razumljivo napisala
|
|
|
|
RE: HAMAX Sleepy ali siesta 22.6.2007 10:38:37
|
|
|
|
sharpy
|
Hvala Jana A mi lahko samo še nekaj poveš ? A ima vaš sedež vzmetenje spodaj? Sem videla, da siesta to ima, pa me zanima, če ima tudi tale. Hvala še enkrat
|
|
RE: HAMAX Sleepy ali siesta 22.6.2007 10:45:46
|
|
|
|
Ninica
|
Mi mamo navadnega Hamaxa, ki ni Sleepy, pa je čisto vredu, itak nikoli ne spi na kolesu.
|
|
RE: HAMAX Sleepy ali siesta 22.6.2007 10:55:13
|
|
|
|
kofetek2010
|
takšno luknjo sem mislila: vzmetenje? pojma nimam
|
|
|
|
RE: HAMAX Sleepy ali siesta 23.6.2007 15:16:03
|
|
|
|
pikapolona2
|
kako se točno reče temule na sliki...meni izgleda super.....luknja za čelado je pa res dobra ideja....aja mi povete še okvirno ceno pa kje imajo tele sedeže?
|
|
|
|
RE: HAMAX Sleepy ali siesta 23.6.2007 23:50:21
|
|
|
|
pravljica
|
mi imamo sleepija...ostalih z naklonom ne poznam je seveda boljši od navadnega (smo imeli tudi takšnega), če otrok zaspi med vožnjo (naš vedno)...pa še tu mu glava grozno binglja sem in tja...se vsi iz avtomobilov obračajo za nami, ker izgleda res grozno (kako šele na navadnem sedežu)...mi je pa všeč tole naslonjalo za roke...kje se to dobi? se lahko namontira tudi na hamaxa? mogoče lahko otrok tudi glavo gor nasloni in je bolj fiksen med dremanjem
|
|
RE: HAMAX Sleepy ali siesta 27.6.2007 23:36:53
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2 kako se točno reče temule na sliki...meni izgleda super.....luknja za čelado je pa res dobra ideja....aja mi povete še okvirno ceno pa kje imajo tele sedeže? tistega na sliki sem našla na tej strani: http://www.bike-center.biz/index.php?lang=si&module=shopcat&id=624&p=0 naša tamali bi bilo treba roke zvezat, ker mi non-stop majčko dviguje, spodnjice ven vleče, hlače dol vleče,... zgleda, da ji je dolgčas
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?