|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 9:33:32   
Nyah*
Zanima me, ce ima katera ze izkusnje z njihovimi oblacili. Predvsem glede kvalitete. Cene so zelo ugodne, pa tako cortane stvari imajo !! Zadnjic bi kmalu placo tam pustila , na sreco se ne vem, ali bo pupa ali fant in to me je resilo .

V glavnem, ali kvaliteta trpi zaradi nizkih cen? Nocem, da bi moj zakladek nosil karkoli .

Neposredna povezava do sporočila: 1
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 9:43:12   
Andra
Mi ogromno kupujemo tam in smo zelo zadovoljni. Imajo res lepe stvari in cenovno zelo ugodne.

Glede kvalitete še nisem imela problemov, pa že 4 leta kupujem pri njih.

Pa veliko užitkov pri zapravljanju!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 9:43:36   
lacoste7
Mi smo s H&M oblačili zelo zadovoljni, tudi glede kvalitete. Ti priporočam.

Poglej, tudi na slikci, sta moja dva cela iz H&M

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 9:44:09   
kofetek2010
naš je star skoraj 9 let in mu že vsa leta kupujemo H&M, tudi pred 9 leti, ko sem kupovala prve cotke za njega so bile H&M (ne maram plišastih pajackov )- s kvaliteto sem zadovoljna, itak mu kupim 4x na leto kompletno konfekcijo do sedaj je še vse bilo OK kvalitete

tud za tamalo, ki jo (že nestrpno) pričakujemo sem že nekaj stvari nakupila v H&M, nekaj v ZARI in nekaj v tanovi štacuni v Viškem Šparu in bodi je v Leclercu, kr imajo akcijo 3kom za 1500 sit

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 9:49:34   
Anonimen
Kvaliteta 1 A.

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 9:51:59   
SaaS
Meni se zdijo kvalitetne cunjce v H&M. Če kje kupujem in zapravljam za tamalega, največ tam. Res so luštne in cena je še kar ugodna. Sicer se mi pa vsakem primeru zdijo cene otroških cunc čist preveč, glede na to koliko časa to nosijo!
Vseeno se pa potrudi, da ne zapraviš cele plače, ker mali bo to itak nosu zeeeloooo kratek čas, predvsem prve mesece. Če raste hitro, potem preraste tudi v dveh tednih. In na koncu ugotavljaš kolikokrat je sploh imel tele hlačke na sebi - 3x ali 4x? Zgledajo pa še vedno kot nove, saj se mali niti plazi še ne...
Za prve mesece sem si sposodila, kar se je dalo in mi ni žal, ker je bilo res tako hitro premajhno.. In še vedno si z veseljem sposodim, tudi naše cunjce smo že posodili naprej v uporabo.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 9:58:04   
CatJa
Kot pravi Saas.
Pa cena in kvaliteta H&M cotk je obratno sorazmerna. Nizka cena, dobra kvaliteta. Ne kot BC, kjer se vse skrci, spere, cene pa tako navite kot da je suho zlato.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 10:03:56   
Nyah*
Hvala vam punce, zdaj sem odlocena, da bom kupovala tam! Tako cortkano je vse , pa se veseli me, da je tudi kvalitetno. Cene so pa itak super, sploh ce primerjam z BC, kjer je vse huh drago!

Tudi darila za otroke prijateljev je potem fajn tam kupovati ane .

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 10:25:06   
Jančika_
Še ena zelo zadovoljna. Pri nas je cela familija oblečena v H&M. Z možem sva pač bolj izvenserijska (oba sva majhna) in nikjer drugje nimajo cot, ki bi nama bile prav. Cena in kvaliteta pa - no, saj so punce že zgoraj povedale.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 10:55:41   
Luni
In še ena zelo zadovoljna. Naša dva sta tudi oblečena v H&M. Oblačila so res kvalitetna, tako material kot tudi barva. Pa seveda cena . Ja, ja in darila za prijatelje: obvezno v H&M. Za majhen denar lahko fino darilo dobiš, pa še skombiniraš.....

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 11:32:22   
puncica
Super zadovoljni, res da imamo malo cotk a so res ful dobre in za moje pojme tud kvalitetne

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 15:17:45   
polona2
Tudi mi kupujemo za Hano skoraj vsa oblačila v H&M, s kvaliteto sem zadovoljna, z izjemo dveh majčk, ki sta se pri ovratniku preveč raztegnili. Drugače pa za tak denar nikjer ne dobiš lepših oblačil za malčke, pa še super se kombinirajo med sabo.Go for it!!!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 15:32:55   
mojcapr
JA H&M je zakon tudi za našo družino. Super mi je tudi ker vse lahko daš v sušilca, ne tako kot cotke iz BC, kjer je povsod sušilec prečrtan. Potem pa je vse treba likat, sploh ko imamo toliko časa.

Se mi pa zdi da je v Gracu več cotk za tamale kot pri nas.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 17:06:13   
Anonimen
Jaz sem zadnjič želela kaj kupiti v H&M in ko sem videla, kako je vse nametano in neurejeno, me je kar minilo. In ne morem si izbit iz glave enega komentarja iz tega foruma v smislu: vsi otroci v vrtcu so oblečeni v ista (H&M) oblačila...

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 17:20:56   
CatJa
someone, isto bi lahko rekli za BC

Pocasi bomo se za dojencke zaceli k siviljam hodit, da bodo unikatno obleceni .......

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 17:21:24   
polona2
Ja in??? Jaz se čudim tistemu, ki NE kupuje v H&m-u...Vsa oblačilca imajo etikete, na katere napišeš otrokovo ime, problem rešen...

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 17:23:50   
polona2
Sorry, ampak jaz v Baby centru za Hano ne najdem ničesar. Kar mi je tam všeč, pa je predrago(Osh Kosh itd.) in zato rajši kupim več oblačil v H&M-u, kot le eno OSh-Kosh v Baby centru.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 20:08:50   
Lana_s
Jaz sem tudi zelo zadovoljna s H&M. Bodije in plišast kompletek sem že velikokrat prala pa kot da so novi. Se ne raztegne, spere, se ne skrči, nič. Meni je všeč

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 20:30:10   
Divja vijolica
Mene pa zanima, če imajo v H&M že kakšne lepe podložene jaknice za zimo. Ko sem bila tam zadnjič, so imeli ene rjave žametne, samo sem rekla, da bom še malo počakala, če dobijo še kakšne.
Ali je bila katera pred kratkim tam in jih je opazila? Nisem iz Lj. pa grem tja 1X na 3 mesece.
Najraje pa bi takšno iz jeansa in podloženo z mucko.
lp

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   H&M otroska oblacila
9.9.2005 23:18:42   
Anonimen
Divja Vijolica, v H&Mu ze imajo bundice!

Za fantke sem videla rjave & oranzne, za pupe pa nisem gledala

Drugace majo pa na otroskem potem vecje cifre ze tut smucarske hlace in rokavice in ves ta stuff

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   H&M otroska oblacila
10.9.2005 6:55:17   
pinkiponki
Tut sjst sm navdušena stranka v H&Mu, za celo familijo

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   H&M otroska oblacila
10.9.2005 7:14:51   
k1
jap, tudi za nas je h&m zakon. poceni in dobro. sicer pa - otrok bo imel stvari na sebi 3-4x, pa preraste... in ne hiti preveč z veliko stvarmi, ker jih boš ziher dobila - iz h&m-a namreč.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   H&M otroska oblacila
10.9.2005 9:29:49   
Anonimen
Tudi jazvečino stvari za ta malega kupim v H&M. Sem zadovoljna. Le da je žal za fante veliko manj izbre, kot za punčke Sploh sedaj, ko mu kupujem za dve leti.

Me pa zanima, s čim napišete ime otročka na listek, ki ga imajo oblačila. , da se ne zbriše, ko operete?

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   H&M otroska oblacila
10.9.2005 11:47:48   
Anonimen
Kristina, jaz mam na enih stvareh napisan z brisalcem za nalivnik (v soli je blo pac dolgcas ). Kak kuli al pa alkoholc - ne gre dol

LP, Riba

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......