Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIAF BON, ki velja do 18.05.08 sem dobila po mailu in ga sprintala ČB. Včeraj sem dopoldan šla v shopping in sem dala za majčko za tamalega 0,90 eur (stala je 5€), res ful ugodno, se ful splača! za popoldan sem si dala na stran srajčko in kaj se je zgodilo?! Ko pridem do blagajne, mi reče, da bona ne morem uveljavljat, ker velja le določena velikost bona, ki je sprintana iz interneta in sem plačala polno ceno. In to se je spremenilo ravno tisti trenutek, ko sem jaz prišla na blagajno, saj je oseba pred mano še lahko vnovčila isti bon! Bila sem res besna, ne zaradi 5€, ampak zaradi principa, zaradi tega, da je ravno pri meni nastala sprememba, ker so dobile en faks iz Avstrije. V MB je res bila včeraj nenormalna gneča, ljudje so hodili od ene blagajne do druge in kupovali in vnovčevali bone.... So rekle prodajalke, da tega v Avstriji ni in se ne dogaja...seveda ne, saj imajo večje plače kot mi, nam pa 5€ kar pomeni, da greš za malčka kaj kupit! Ne vem, kako je z veljavnostjo bonov danes, če se spet ni kaj spremenilo, ampak bom šla poskusit. LP Edino pravilno. pa če se tudi danes ne bo dalo, ti ne bo nič nerodno? Ah ne, saj bo itak verjetno druga prodajalka...
|