Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: vseved V C&A jih zmer kupim po enga 2,90e zmer jih majo v košarah nabutane tko da skoz tam kupujem pa vedno dobim cifro ker mi mamo tud 92 št,,, Jaz isto. Imajo tudi št. 98. Večje, tam 104, sem pa vzela v hoferju. Spar ima zelo majhne št. tak da je recimo št. 80 kot da bi bila 74. Isto leclerc. HM ima pa sam do 86, ja. Se podpišem. Sparky je nam vedno takoj premajhen, njihova 92 ustreza H&M 80, res pa je, da jih sušim v sušilcu. H&M se pa nikoli ne skrči, žal pa so samo do 86 ja. Pakirani po 3,5, tudi po 7. Tudi mi iščemo 92, pa sem vseeno še vzela 86 (H&M), mu bodo še kar nekaj časa prav, ker so fajn raztegljivi in kvalitetni. Pa C&A so tudi dobri ja. C&A so majhne cifre in tam več ne morem kupovat. Sem kupila letos 92 in 98, pa je majhno. H&M pa ima res velike in mu lahko še oblečem 86, sicer na tesno in v skrajnem primeru, če ni nič drugega. Ima pa pidžamo-pajaca 92, ki mu je čist prav, medtem ko mu pidžama iz C&A 92 premajhna. Bodije pa sem kupovala v baby centru 98-104 (4,90 evrov in 5,..) in šparu-sparky 98-104 (2 skupaj 7,.. evrov in vsakega posebej, cene se ne spomnim). Sparky me je bolj navdušil kot babycenter. Pa kaj če so male številke, imaš vsaj možnost kupiti večjo vse do 104 in pač kupiš večjo, medtem ko drugje so bodiji omejeni že pri 92 ali 94. V leclercu a smo že pozimi nehali tam kupovat, ker sem mogla za našega cca 14-16 mesečnika kupovat že njihove 24-36 mesecev. Hofer so super, samo kaj ko jih nimajo vedno
|