|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gumirana podloga za otroško posteljo-nepremoč...
21.6.2007 23:18:25   
BLAŽIKA
Zanima me kakšne podloge uporabljate za otroške posteljice, da ne premoči, če se otrok slučajno polula in zanima še me, če se zaradi te podloge fejst potijo ali se spi normalno.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gumirana podloga za otroško posteljo-nepr...
22.6.2007 1:41:13   
Anonimen
Mi imamo bombažno, pa je vseeno nepremočljiva, pa še drsi ne pod rjuho. Od Racmana je. In ne spomnim se, da bi tamala kaj posebej švicala zaradi nje. Je čisto normalno spala. Zdaj je že v večji postelji in moram novo, večjo podlogo kupit.

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2007 8:08:54   
BLAŽIKA
tašonka kje pa ste kupili to od racmana?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2007 8:23:12   
honey
Jaz sem tudi imela tako bombažno ali platneno ali ne vem točno, kakšna je, pa tudi ni nič bolj švical zaradi nje. Pa se zelo poti. Vem pa, da jo je mami kupila v lekarni, ker jo je imela za navadno posteljo, ko je bila stara mama zelo bolna.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2007 8:33:38   
caillou
Ja, mi smo jo kupili v Baby centru in je res nepremočjiva. Zoprno je le to, ker se tisti bombaž tako počasi suši in boste potrebovali vsaj dve taki rjuhi. Meni so se takrat pred leti zdele zelo drage.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2007 9:19:20   
valči
Naš ima tudi Racmanovo bombažno,je nepremočljiva,velika za pol postelje.Daš jo pa pod rjuho,tako da,če se polula.moraš oboje prat.Je super.
Sedaj bom še hčeri kupila,ko se bova začeli odvajat od plenic,dve leti nazaj je stala približno 5000 bivših sit.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2007 10:12:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA

tašonka kje pa ste kupili to od racmana?

V Baby centru.
Res ni bila ful poceni, samo grozno draga pa tudi ne. Ne spomnim se več cene. Je pa vredna svojega denarja, ker je jogija res škoda, da je nalulan.
Pri kakšnem odvajanju od plenic je pomoje res fajn met dve podlogi, da zamenjaš, ko je ena nalulana. Nimam pa pojma, kako dolgo se suši na štriku (najbrž res dolgo, kot pravi caillou), ker imamo sušilca in imam jaz to tik tak narejeno in je dovolj ena.

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 22.6.2007 10:17:00 >

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2007 10:15:11   
Blacky30
Imamo eno iz lekarne, ki je fajn, stala skoraj 5000 sit, je pa zelo majhna, nekje 50x50. Včeraj pa sem kupila še eno v DM-u, ki pa je velika in stane 1700 sit. Pa nič več ne švica kot ponavadi zaradi podloge.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2007 12:19:14   
nejcko
Imamo racmanove in so super. Kupila sem jih v BC.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2007 14:08:22   
BLAŽIKA
Sem klicala pravkar v baby center in imajo mere 75x140 stane pa 13e, tako da so jih sedaj kar spustili kot vidim.
Blacky pa ta podloga iz dm je za prat ali samo za enkratno uporabo? Ker cena je pa bistveno manjša.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2007 23:06:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA

Sem klicala pravkar v baby center in imajo mere 75x140 stane pa 13e,

Tole so pa zgleda res pocenili, ker jaz sem dala občutno več, samo se res ne spomnim koliko.

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
22.6.2007 23:25:04   
Antigona
Tudi miimamo to racmanovo (pravzaprav dve), pa se mi zdi da cena ni bila nič pretirana. Dve leti nazaj je bila ena cca. 2400 sit, v meri 120x60, pa še take elastike ima na vigalih, da jih lahko zatakneš za jogi... Posuši se pa kar hitro, bi prej rekla da skoraj ni mokra ko jo potegneš iz pralnega stroja. Zaradi te podloge pa ni nikoli švical kaj več kot ponavadi...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.6.2007 13:47:43   
Blacky30
Ja, gre za pralno podlogo. user posted image
Gor piše:

BABY NOVA Varovalna podloga za otroško posteljico 70x100 cm, prevlečena z bombažem. 100% ne prepušča vode. Lahko jo perete na 95 stopinj. Proizvajalec: Tradeline, Avstrija

Cena: 7,50 € v DM

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.6.2007 17:22:39   
crci06
Jaz imam pa občutek, da sem v DM ali pa v muellerju pred dobre pol leta za podobno zadevo (cca 80*80), brez elastik dala cca 4500 sit in resno razmišljam, da bi jo vrgla ven, dokler ima plenice. Se mi zdi, da je vroče.
Že itak ne vem, koliko kaj jogi diha, čez tisto pa verjento še manj.
Ko pa se pleničar odvaja plenic je pa verjetno kar treba nekaj imeti, ker ponoči ne moreš jogija menjat...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.6.2007 17:27:25   
cmokec
Uporabljamo Racmanke, pa se nič posebej ne potita. Kupila sem jih pa v Tosami, ker so bile občutno cenejše od BC.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.7.2007 16:24:56   
lunca2
Mi mamo tud bombažno, je nepremočljiva in ne drsi pod rjuho. user posted image Kupila pa sem jo v baby centru.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.7.2007 17:51:36   
bajsek
čao"

Mi nimamo podloge ker je še v plenicah, sedaj ko pa začenjamo oziroma čoskušamo z odvajanjem pa bomo mogli kaj nabavit. Meni je veliko punc reklo da so racmanke zakon?!

lp

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?