Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka IZVIRNO SPOROČILO: kepa* Ene ste me čisto narobe razumele. Seveda vem, da nobena krema ne zbriše gubic. Spraševala sem za kremico, ki bi jih omilila, zmanjšala ... Nasmeh, pa če že zginile ne bodo, bodo vsaj prisrčne. Drugače pa ne vem, sem se pa s kozmetičarko pogovarjala, pa pravi, da je ni kreme, da bi jih zmanjšal. Kakor sem jo razumela, je edini nanos na kožo priporočljiva kakšna vlažna krema, kakšna Nivea, Solea...kreme (nočne, dnevne...)recimo za 60 evr je samo marketing in čisti nateg. To ti je rekla kozmetičarka Pa ima licenco to ženšče, ki je to izjavilo? Nivea in Solea sta en kup kemije, na kožo na obrazu pa nimata nobenega učinka in obe sta precej mastni kremi. To so uporabljale naše mame, ko ni bilo kaj drugega na policah v trgovini, razen v Duty freejih si dobil kaj drugega. Sedaj je na voljo toliko kvalitetnejših proizvodov, ki niso nujno dragi, lahko pa so tudi, predvsem je pomembno, da tvoji koži pomagajo, jo obnavljajo, predvsem pa ji ustrezajo. In dvomim, da je to obična Nivea.