|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grozno cepljenje
8.11.2005 17:29:03   
SashaB
Danes sva z Lanom imela tretje cepljenje. Sedaj je ok in upam da ne bo kaj posebnega tudi ponoči. user posted image

A moram reči da je bil v tistem trenutku ko je dobil pikice kar bogi. user posted image  Prejšnjič mu je zdravnica lepo razmigala in segrela nogico, danes pa ga je kar direktno piknila. A ja pa že tako sva morala kar nekaj časa čakati preden sva bila na vrsti, tako da je bil že kar naveličan, potem sva bila že pripravljena za pikice pa ji je igla padla na tla, user posted image  tako da je morala vse na novo pripraviti ... Lan pa vse bolj neučakan. In seveda je jokal tako da sem ga komaj oblekla in skoraj morala nesti domov, ker je bilo nemogoče ga položiti v ležeči položaj...

Upam da ne bo še kakšne hujše reakcije (do sedaj je bilo po vseh cepljenjih ok)user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grozno cepljenje
8.11.2005 17:59:58   
Tiamo
revček user posted image user posted image  Naša je imela pa danes prvo cepljenje user posted image user posted image  Pa se je že prej zdrla, tako da ko so ji dali cepivo ni nič jokala. Vem pa kako je k se dere in ga moraš obleči, si čist znerverana, potem je pa otrok še bolj k tebe čuti.  

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2005 18:10:56   
Naja31
Joj, mi smo tudi, ko smo bili naročeni na tretje cepljenje, čakali skoraj 2 uri. Zdravnica je kar nekam šla in je potem 1 uro ni bilo nazaj. V čakalnici pa sami mali dojenčki.
Lahko si mislite kako je to zgledalo, ko so vsi že postali lačni, sitni ali pa so zaspali v naših naročjih.
Res sem bila jezna user posted image  Glede na to čakanje je bil potem mali še kar "kooperativen" pri pobiranju kock in rozine.
Jaz sem prav srečna, da je zdaj mir pred cepljenji za nekaj mesecev. Že zame je bilo to stresno, kaj šele za malega.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 8.11.2005 18:12:13 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2005 19:12:52   
Anonimen
Halo!user posted image

Mi smo imeli prvo ceplenje isto grobo kot pravišuser posted image , za drugega pa sploh vedo niuser posted image user posted image Konec novembra bo pa tretjo.

Glede reakcije pa mislim, da je nebi smelo bit, ker so prva 3 cepiva enaka in iste doze(kolikor mi je znano), tak, da če ni blo pri prvih dveh nič, zdaj tudi nebi smelo bit!user posted image

Sem pa zasledila, da se nena radi kotalite...MI SE ŠE SPLOH NEuser posted image user posted image user posted image nevem kaj čakauser posted image

(odgovor članu SashaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2005 21:42:22   
sasa
mi smo imeli danes prvo cepljenje in sploh nisem pričakovala neke hude reakcije (glede na izkušnje kolegičinega fantka in siceršnje pogumno prenašanje naše tamale vseh zoprnih zadev). tko da je bil cel šok, ko se je začela tako jokat, kot še nikoli. res je sicer, da se naša punčka zelo malo joče in nisva navajena na tako nesrečo in žalost. ampak blo je pa hudo. in sem se vprašala, a je blo mogoče zato, ker so jo v napeto rito (pri položaju pasenja kravic), ker definitivno v nesproščeno mišico bolj boli (prej omenjenega fantka so namreč v stegno). no, že zdaj me je strah naslednjega cepljenja. punčka je sicer spala skor cel dan (česar sicer ne počne), drugače pa vsaj zaenkrat ni nobene reakcije. še pikico sem komaj našla, da sem ji obkladek dala gor. in ko smo že pri tem, do kdaj pa naj bi ji dajala obkladke, sploh če ni nobene reakcije?

lp,

sa

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2005 22:46:20   
KODA
Mi pa zaostajamo s cepljenji,ker je tamali alergik(ne prenese cepiva proti tetanusu) in do treh let smo dobili samo prvo dozo.Septembra bi morala it na testiranje in po drugo dozo,pa so naju zavrnili,ker je imel posušen mehurček od herpesa.Pri sedmih mesecih je dobil šele prvo dozo in reakcija je bila zelo huda.S testiranji se je dokazala alergija na to cepivo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu sasa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2005 9:36:19   
Anonimen
Koda, kako pa se izvedejo ta testiranja?
Midva imava konec meseca prvo cepljenje (tudi zamujava za dva cela meseca!) in me je pošteno strah...

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2005 21:38:15   
mamica80
se strinjam da je cepljenje nekja groznega za user posted image

ampak si predstavljate kako grozno bi sele bilo ce bi nasi zlati soncki zboleli za katero od teh bolezni ce ne bi
bili cepljeni...

rajsi si sploh ne mislim...

glede reakcije je pa pri nas vsako cepljenje hujse: pri prvem malo vrocine - nad 38°C dali 2x calpol in je bilo dobro
pri drugem vrocine manj kot 38°C bolelo kot user posted image dali 3x calpol, tretjic je pa danes drugi dan in smo ze 4x dali calpol ker boli boli boli boliuser posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image . Upam da bo danes v redu in bo spal user posted image

(odgovor članu sasa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2005 21:51:43   
POCA
Ojla! Koliko je pa stara tvoja user posted image  da so jo cepili v ritko. Mi smo bili zdaj ze 3x cepljeni in vedno v stegno. Mali skoraj ni cutil vboda igle in ni niti zajokal. Med.sestra mi je rekla, da nova ceoiva, ki jih dajejo v stegno so bistveno manj boleca kot prejsnja (za v ritko). Kako hudo pa zna biti cepljenje si lahko predstavljam in me je naslednjega prav posteno strah!

(odgovor članu sasa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2005 22:11:19   
suzy007
Pozdravljene!
Mi imamo v ponedeljek ceplenje. Pri nas (v Kopru) tudi cepijo v stegno in ni tako hudo. Me pa zanima, če jo bodo sploh cepili, ker je malo prehlajena. Ima 5 mesecev in pol in bo to njeno 3. ceplenje. Kakšne so možne posledice, če ne cepijo ravno zdravega otroka?

(odgovor članu POCA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2005 1:20:53   
KODA
Naly!!
Kri so mu večkrat vzeli.,na krvi mu je to pokazalo.Pa tudi kožno testiranje je bilo.Ampak šele po prvem cepljenju.Pred prvim cepljenjem ,se to še ni vedelo.Ko je bil okoli1 leta cepljen za MMR,so ga prej tudi pretestirali.Na to cepivo ni alergičen.Zdaj pa ,ko bova uspela prit na cepljenje,ga bodo prvo pretestirali,če se še nahaja ta alergija(na cepivo proti tetanusu).,na podlagi teh izvidov se odločijo.Do nedavnega še ni bilo vredu .On mora biti zaradi cepljenja hospitaliziran.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu suzy007)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2005 11:04:12   
sasa
ej poca,

ma stari smo dobre tri mesce in ocitno pac vsi pediatri ne sledijo novim doktrinam (pa drugač je super tale moja iz zd moste v lj.)...grr. vsaj reakcije ni bilo prav nobene, čeprav me še vedno kar strese, ko se spomnim na njen jok.

sa

(odgovor članu POCA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.11.2005 19:42:21   
Anonimen
Hvala KODA!
Sicer mogoče malo naivno vprašanje - zakaj pa pred prvim cepljenjem ne testirajo vseh otročkov, da bi se izognili težavam? Spet DENAR?? Pa če ne gre drugače, bi bilo veliko staršev zainteresiranih narediti to samoplačniško, samo da bi otroček bil zdrav!! To naše zdravstvo mi vedno bolj smrdi.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?