Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Grozno boleča menstruacija 19.10.2005 12:58:14
|
|
|
|
MarijaPo
|
ojej, boga vevericka :( jaz imam ze vse zivljenje bolece menstre in si pomagam z vsemi zivimi strupi, tko da ti ne vem kaj drugega svetovat kot panadole/ketonale/naklofene/... sicer pa meni vcasih pomaga joga - torej konkretno koncentriranje na dihanje - dihaj in cim bolj misli na dih, kako gre zrak skozi nos v pljuca in izven njih, pa probaj se umirit. vcasih pomaga tudi termofor na kriz, ali pa trebuh srecno!
|
|
|
|
RE: Grozno boleča menstruacija 19.10.2005 13:04:34
|
|
|
|
Veverička
|
Ja, saj dihala sem danes že kot lokomotiva, pa ni nič pomagalo , zdaj sem si skuhala kamilice - upam, da bo kaj bolje. Pred nosečnostjo sem pa bila jaz tudi kar na ketonalih - druga ni zaleglo. Morala bom iti do zdravnice, da mi napiše spet recept pa da vzamem ta strup, ko bo najhuje (pomaga pa le). Najhuje pa je, da sva danes z Blažem cel dan sama, upam, da bom zdržala do večero, ko bom verjetno kar padla v posteljo... Hvala vseeno!
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Navezanost otroka na mamoPrimarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...
Zadnje s foruma
Dietalorby007Po rojstvu dojenčka bi želela (je nujno) začeti z dieto, pa me zanima za katero naj se odločim.Ločevalna (
38%)

Montignac (
10%)

Oktobrska (
0%)

Z zeljno juho (
4%)

Drugo (
11%)

Nobena od naštetih (
36%)
Število vseh glasov: 228Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!