|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grozno...
10.2.2005 9:48:01   
Janika
Danes sem bila v ZD da dam vodo na pregled kot je to vedno potrebno pred pregledom, pridem zgodaj zjutraj ob 7,00 zagledam mnozico ljudi bolnih smrkajocih in kasljajocih, ki cakajo na odvzem krvi. Mene je ze prav fino tiscalo, saj si prizadevam oddati prvi urin.Pa glej ga zlomka cisto bleda sem komaj docakala po eni uri da sem lahko oddala samo vodo, ob neprijazni sestri, ki pravi da jo, cisto nic ne briga ce moram oddati samo vodo.

me lahko doloeti se kaj bolj grdega??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Grozno...
10.2.2005 9:50:06   
Anonimen
Pojdi prej po tisti famozni lonček in se že doma polulaj, potem pa urin samo še oddaš. Jaz sem ob pregledu vedno zvela enega za vnaprej.

(odgovor članu Janika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Grozno...
10.2.2005 9:50:39   
Tejčika
Tudi sama sem ugotovila, da so nekatere sestren satan od satana!

Sestra pri moji ginekologinji še me na pregled noče naročiti!!!!! to še je le prava!

Saj res, da sem noseča komaj 6 tednov, ampak vseeno, lahko bi mi povedala termin!

(odgovor članu Janika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Grozno...
10.2.2005 9:56:18   
Janika
ja vem da se da lahko zadevo doma uredit, sam se mi zdi butasto, da si se s tem delam stroske in poti, zakaj hudica placujem vse kar je mozno za zdravstvo.

(odgovor članu Janika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Grozno...
10.2.2005 9:57:23   
Janika
vzela v naprej splisni, pri nas pti G mi je povedala da jih v lekarni prodajajo. se opravicujem ampak se vedno sem jezna,

(odgovor članu Janika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Grozno...
10.2.2005 9:57:28   
Anonimen
Jaz sem tudi vedno lonček za vnaprej vzela, ker tam nisem mogla lulat tudi če me je res fejst tiščalo.

(odgovor članu Janika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Grozno...
10.2.2005 10:25:43   
CIPRESA
Tudi jaz tam ne morem lulat, nikoli pa ne dam prvi jutranji urin, ker moram lulat že takoj ko vstanem in ne bi zdržala do zdravstvenega doma.

Me pa nekaj drugega zanima, če ima katera izmed vas tudi zjutraj prvi jutranji urin take bolj močno rumene že kar malo na rdečkaste barve? Ali je to normalno?
Kasneje imam normalne barve, samo zjutraj imam bolj močne barve, pa ni kri ali kaj drugega, ker bi se to takoj videlo.
Drugače sem imela vodo vedno O.K. in na pregledu je bilo tudi vse O.K.

Pozdrav od CIPRESE 17 2/7t

(odgovor članu Janika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Grozno...
10.2.2005 10:34:21   
dvojčica
Tudi moj prvi jutranji urin je močnejše barve, pa mislim, da to ni nič narobe. Telo verjetno čez noč izloči kar precej snovi, pa še tolikokrat ne greš na WC kot čez dan. Zakaj pa morate oddati prvi jutranji urin, jaz ga še nikoli nisem dala, vedno imam uro okoli 11-ih in se sploh ne obremenjujem, pa tudi rekel mi ni še nihče nič o tem.
Kar pa se tiče laboratorija in sester pa je očitno povsod drugače, pri nas je vse nosečke vzela takoj, ko smo prišle in rekla, da naj čimprej odpeketamo v ginekološko ordinacijo. Zanimivo, mene še k splošnemu zdravniku ni njegova sestra pustila, mi je po telefonu zabičala, da naj ne prihajam, ker je preveč bolnih in da bo vse uredila ona sama (za bolniško namreč). Fino, ne? Takih potrebujemo več :bravo:!

Držte se pupe,

dvojčica

(odgovor članu Janika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Grozno...
10.2.2005 10:38:57   
Janika
ja povsod je drugače, meni je bilo receno da je bolje jutranji urin, kot pa kasnejsi, popoldanski pa odpadejo.

(odgovor članu Janika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Grozno...
10.2.2005 11:28:37   
sabini
kako pa to da vedno pred vsakim pregledom daš vodo.jaz sem v 27t pa sem dala vodo samo enkrat

(odgovor članu Janika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Grozno...
10.2.2005 11:59:45   
CUKRČEK
Tudi jaz sem mogla dati vodo pred vsakim pregledom a so mi že sami v lab. ponudili lonček za prihodnjič. Če ga mi pa sami niso ponudili, sem pa vprašala zanj za naslednjič, ane) in ga mi niso nikoli odrekli.

lp

(odgovor članu Janika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Grozno...
10.2.2005 12:12:51   
Grascakinja
Jaz imam srečo, da ima G priročen laboratorij in mi vodo in kri vzame sestra, potem pa z računalnikom preveri zadeve. Pa še vedno sem pred nenosečkami na vrsti, ker sem noseča. Enako z osebnim zdravnikom - pokličem in se najavim, pa takoj not, ko pridem, da se ne bi nalezla česarkoli. Pa da ne bo pomote, nisem noben VIP. Jaz bi kar malo popenila na sestro, če bi me pustila v čakalnici polni smrkajočih bolnikov - in šla tudi do direktorce ZD, če je treba. Bori se za svoje pravice - drugi lahko jemljejo zdravila, ti jih ne smeš; pri trenutnem stanju epidemije viroz bi te morali še bolj pazit!

(odgovor članu Janika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Grozno...
10.2.2005 12:43:07   
cat
Zdravo Janika,
jaz sem tudi dva dni zjutraj okoli 7,30 ure dala vodo in sem morala čakat polne pol ure v čakalnici, kjer so tudi kašljali in smrkali v ZD v Šiški. Za naslednjič sem si vzela lonček, ker tega enostavno ne bom prenašala. Kaj pa če se nalezem česa, pa še zdravil ne smem jamat?
Kje si pa ti dla vodo?
Lep dan še naprej!
:muca:&:duda:(17t)

(odgovor članu Janika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Grozno...
10.2.2005 12:44:30   
cat
Se opravičujem, ker tako grdo pišem, in je polno napak
:ups:. Upam, da me znate brat.

(odgovor članu Janika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Grozno...
10.2.2005 12:49:55   
Anonimen
V Kranju je itak prostor za oddajo vode in odvzem krvi na nosečnice na ginekološkem oddelku porodnišnice. Tako da tam ni bolnikov z virusi. To je pa v Kranju res dobro urejeno. Pohvalno.

(odgovor članu Janika)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Grozno...
10.2.2005 12:54:55   
nikitta
uh, tole z laboratoriji in sestram je res poglavje zase.

Hm, pri sebi ne vem kaj je prvi jutranji urin, saj ustajam na cca 2uri:)-:)-, tako, da ne vem katerega naj odnesem...onega ob 2h, 4h ali 6h! Do zdravstvenega doma, pa ni šans, da ga prinesem v mehurju...a to sestre ne zanima. Pač se je treba znajti drugače!

(odgovor članu Janika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Grozno...
10.2.2005 14:11:33   
Janika
cat, Ja tudi jaz sem v ZD Šiška.Kje si vzela lonček????

(odgovor članu Janika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?