Juliet
|
posredujem vam tekst, ki sem ga včeraj dobila na e-mail. Filma vam ne bom dala, saj si ga lahko pogledate na internetu. Jaz sem ga kljub temu, da je bilo opozorjeno, da je grozljiv , pogledala in vam ga odsvetujem, saj celo noč nisem spala. Evo me že oblivajo solze, saj imam kar naprej pred očmi bogega dečka. IN TO SO DEJANJA KI JIH ZDRAV ČLOVEŠKI RAZUM NE MORE IN NE BO NIKOLI RAZUMEL IN ZA KATERA NI OPRAVIČLA !!!! PROSIM, PREBERI NAJPREJ TEKST IN GA POSREDUJ ČIMVEČ LJUDEM, DA BODO VEDELI KAKŠNE SVINJARIJE SO DOGAJAJO PO SVETU. ZA OBCUTLJIVE PRIPOROCAM, DA FILMA V PRILOGI NE GLEDATE, DA PREBERETE SAMO TEKST. PROSIM, CE POSLJETE MAIL NAPREJ! Kaj vse bi naredili za drogo?! Kar boste prebrali je resnično hudo,...meni je dvignilo želodec, me razjezilo, užalostilo,.... Če ste bolj občutljive narave, vam gledanje priloženega filmčka močno odsvetujem. Vseeno pa si preberite in pošljite to sporočilo naprej. Tale zgodba je zelo žalostna. Sestrina sodelavka ima sestro v Texasu, ki je z možem za vikend planirala nakupovalno potovanje čez Mehiško mejo. V zadnjem trenutku jim je odpovedala varuška in tako sta morala s sabo vzeti tudi 2 leti starega sina. Preko meje so bili cca. uro, ko jima je sinček zbežal za vogal. Mama je tekla za njim a deček je enostavno izginil. Mati je našla policista, kateri pa ji je naročil naj gre k mejnemu prehodu - k ograji in počaka. Četudi ni povsem razumela navodila je vseeno storila kar ji je policist naročil. Približno 45 minut kasneje, se je meji približal gospod, ki je v naročju nosil dečka. Mati ga je zagledala in že od daleč prepoznala svojega sina. Stekla jima je naproti srečna, da ponovno vidi svojega sina. Ko je možakar ugotovil, da je gospa, ki se mu približuje najbrž dečkova mati, je otroka izpustil in začel bežati. Policija ga je čakala in ulovila. Deček je bil mrtev. V manj kot 45 minutah, kar je bil pogrešan, je bil otrok razrezan, odstranjene je imel notranje organe in njegova notranjost je bila napolnjena s KOKAINOM. Možakar, ga je nameraval peljati čez mejo, s pretvezo, da deček spi. Dvo letni deček je bil razrezan kot kos mesa, kot bi bil ničvreden ...... to zgolj za nekaj KOKAINA!!!! Če ta zgodba lahko spremeni mišljenje vsaj ene osebe....... .... če lahko vpliva na miselnost tistih ki se z drogo ukvarjajo in takih ki jim droga pomeni vse...... potem je vredno posredovati to naprej. Le upamo lahko, da bo zgodba pomagala vsaj komu spremeniti svoj odnos do drog...... in če nam to uspe, je bilo vredno povedati naprej, kar se je zgodilo.
|