|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grozi mi
21.11.2006 17:08:18   
KiSsMyAsS
Zivjo spet jst!

Glede na to, da si je moj ex nasel novo kozo - ki ga sedaj veselo obraca proti meni, me zanima naslednje. Mi2 sva podpisala ocetovstvo in tut za prezivnino sva se zmenla. Zdej mi pa on na vse mozne nacine grozi, da mi bo vzel tamalga in da ga bom mogla k njemu - zivi 30 km stran dobesedno jst vozit, da ga bo on frajer lahko vidu. In da bo on skrbel za njega, pa tista njegova koza. Ona se pa ze nebo dotikala mojga otroka, hinavka ena. Zanima me, ali lahko sodisce doloci otroka njemu. Jaz skrbim za njega ze od rojstva, on pa k temu ni niti malo prispeval. Vse papirje sem urejala sama, kaksen teden po porodu, za vse sem bila sama. Grozi mi z policijo, sodisci in pozivi, ampak nevem koliko pravice ima. P.S. NISVA POROCENA!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grozi mi
21.11.2006 17:11:43   
rija
Če mu sodišče lahko dodeli otroka?
Teoretično mu lahko, vendar v praksi malo verjetno.

Obiske bo imel dovoljene in žal boš morala požreti, da se bo Tista KOZA takrat lahko po mili volji dotikala vajinega malega.

To bo še pestro.....to kar je zdaj, je očitno mala malica.

In zopet bopo moje najbolj trpel tisti, ki je zaenkrat med vami še najbolj pameten: OTROK.

< Sporočilo je popravil rija -- 21.11.2006 17:13:21 >

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2006 17:33:27   
hubibubi
ne nasedaj na njegove provokacije, če ti grozi s policijo jo pa naj pokliče, pa kaj potem, kaj jim bo povedal, da ne sme videti otroka ali kaj. če ste se dogovorila za preživnino uradno potem ste tudi določili kakšne so pravice očeta. če se je le ta odpovedal obiskom, ti nima kaj grozit z odvzemom otroka.

če pa nima uradno urejene preživnine pa ti predlagam da to storiš čim prej. glede na to da ti hoče tvoj ex malo nagajati ti predlagam da v primeru če ti  grozi  lepo  ti pokliči policijo in jim povej da ti grozi in da se ga bojiš, da se obnaša naslino in nepredvidljivo, kar bo zelo obremenilno za njega in si bo s tem zmanjšal še tiste minimalne možnosti da dobi otroka. predlagam ti da o svojih težavah sproti poročaš tudi na centru za socialno delo, tam ti bodo najlažje svetovali kaj storiti pa še brezplačno bo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2006 18:01:20   
Anonimen
če ti grozi pokliči ti policijo pa povej, da se počutiš ogroženo in da te je strah tako za sebe kot za otroka... aja pa naj ti povem še to..naj te ne bo strah da ti bojo vzeli otroka, eč ti lepo skrbiš za njega..zelo malo procentov dobi otroka oče...tako da zaradi tega se ne sekiraj...

(odgovor članu hubibubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2006 18:05:37   
srki
Saj veš, kaj pravijo-pes, ki laja, ne grize.  No, v življenju ni vedno tako, samo v tvojem primeru mislim da to kar drži. To je itak že stokrat prevrtena pesem tistih, ki več ne vejo, kako bi se komu maščevali, pol pa začnejo grozit, da bodo otroka vzeli. Bogi taki starši, ki nosijo v glavi slamo, trpi pa samo bogi otrok, ki ni nič kriv, da se starša kregata. In po mojem bi morali biti res tehtni razlogi, da bi ti vzel otroka.

Upam, da poštimata, že zavoljo otroka in se brez prepirov in groženj domenita kako in kaj naprej.  

(odgovor članu hubibubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2006 18:15:55   
Micy
Če mu sodišče lahko dodeli otroka?
Teoretično mu lahko, vendar v praksi malo verjetno.

Obiske bo imel dovoljene in žal boš morala požreti, da se bo Tista KOZA takrat lahko po mili volji dotikala vajinega malega.

To bo še pestro.....to kar je zdaj, je očitno mala malica.

In zopet bopo moje najbolj trpel tisti, ki je zaenkrat med vami še najbolj pameten: OTROK.

Točno tako!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Love is in di er.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2006 18:42:59   
daddy
   Grožnje so odraz nemoči. Bi ti rekel, da ne nasedaj provokacijam, ampak je čutiti, da je vse tole med vama ( vami ) še zelo frišno in boleče, ter praktično nemogoče, da bi se šli racionalen razgovor ( brez čustev ).
  Glede "odvzema otroka" z njegove strani je naverjetneje tvoj strah odveč.

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2006 18:54:28   
dory
Sem glih hotla napisat..groznje so odraz nemoci...ti delaj po svoji vesti in tako kot ste se zmenil na socialni...po tamalga nej pa kr sam pride,ce mu je  kej do tega,da ga vidi...

Ne se sekirat zarad ene zgube in se rajs posvet otroku pa je...

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2006 19:36:20   
jade1
Vsakič, ko ti bo grozil pokliči policijo. Če lahko ga posnemi, če ti grozi po telefonu, če ti pošilja kakšne grozilne sms je jih ne izbriši. Vse prijavljaj na policijo, tudi na socialni povej vse, ker drugače ti kasneje ne bodo verjeli. Obiske bo verjetno imel, ampak močno dvomim, da bi ti otroka lahko vzel. Posvetuj se z odvetnikom kaj lahko narediš mislim, da ti tam največ lahko svetujejo.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2006 19:40:49   
Anonimen
Pes, ki laja, ne grize.

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2006 22:54:28   
firasto
Glede skrbništva so ti že svetovali, pa tudi za nazaj poglej. Je bilo letos že nekaj takih vprašanj in so bili kar izčrpni odgovori z nasveti- če še niso izbrisani.
   Glede Koze pa-- ne obremenjuj se z njo, saj ti ni potrebno z njo deliti strehe nad glavo.  Zate je trenutno najpomembnejše spoznanje, da je tudi tvoj bivši Kozel in s to Kozo izgleda prav pašeta skupaj.  Vsaj zaenkrat.  Ko bosta  posrkala med in ko ne bosta imela več goriva iz borbe proti tebi, se bo ona prav gotovo znašla prav tam, kot si sedaj ti, njegova bivša št. 2.  Zavedaj se, da si večina ljudi zasluži drug drugega.  Ti nisi bila vredna tako slabe partije, zato te je previdnost tvoje duše rešila pred takšnim Kozlom. Sedaj se raje pomiri in skušaj ugotoviti, kaj v tebi je pritegnilo k tebi takšnega bedaka, da se ti to ne bo še enkrat ponovilo. Nato pa z dvignjeno glavo ter nasmejana pojdi naprej po poti skozi življenje.

P.S.  In upam, da si se naučila, čemu služi kontracepcija. Da ne boš še enkrat fasala otroka že po nekaj zmenkih. Zavedaj se, da zaljubljencema v začetku veze kemija v obliki hormonov natakne rožnata očala, ki pa najkasneje po 4-5 letih odpadejo.  Če pa  tega časa ne izrabita za izgradno odnosa na trdnejših temeljih, bo nujno prišlo do razdora.
   Vama z otročičkom želim veliko sreče v življenju.

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.11.2006 15:35:17   
piščanc
vse prijavi policiji, ker samo to šteje, pa pretiravaj, če je treba.

zavoljo otroka pa ne prilivaj olja na oglenj, ker že tako dovolj trpite. sprijazni se s tem, da bo imel otrok dva doma in da je koza tudi ženska. potrpežljivost in pogovr, pa bo otrok najmanj trpel

iz malega zraste veliko

(odgovor članu firasto)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za deklico
teba

Katero ime vam je všeč?

Nina (33%)

Iva Nina (11%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 107

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!