Petka09
|
Rabila bi mnenje oz. nasvet, kako lahko ustavim, zdaj že menda 1-mesečno "popravljanje" grla pri moji hčerki - aprila bo stara 3 leta. To zgleda tako, da si vsak dan, sploh zjutraj "popravlja" grlo, da dela "khm, mhm, khm" - ne vem, kako bi drugače povedala . Tako, kot da bi jo dražilo v grlu oz. kot da bi mela nekaj nabrano, pa potem s tem "mrmranjem" to popravlja. Finta pa je, da ji nič ne teče iz noska, oz. zdaj mogoče zadnji teden se ji malo vsake toliko nabere, pa potem pihne ven. Pravi, da je grlo nič ne boli, nič ne praska... Ampak dela pa to velikokrat oz. nekaj dni bolj, pa potem spet manj... Sklepam, da ima mogoče kakšno gostejšo sluz nabrano ali da jo mogoče nekaj malo praska... Ne vem. Pogledala sem ji v grlo, pa nima rdeče. Ima katera tak primer in kaj ji lahko dam, da bi to prenehalo? Občasno sem ji dala med... Mogoče bi ji ga morala redno, vsak dan ene dvakrat, da bi se poznal učinek? Kaj še lahko kupim/pripravim? "Na živce" mi gre, ko tako z glasom "popravlja" . Drugega pa ji ni nič - saj pravim, niti nos moker. Ponoči imamo slabih 20 stopinj, živimo v hiši... Mogoče bi morala bolj vlažiti sobo?
|