Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 17.6.2005 10:52:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Grelci, sterilizatorji,... 17.6.2005 10:54:42
|
|
|
|
bivka
|
Jaz imam grelec in sterilizator. Grelca ne uporabljam, ker zagrejem vodo v mikrovalovni, mi bo pa prišel zelo prav na morju. Sterilizator pa je vedno v pogonu. Oboje imam od firme Avent. Pred kratkim sem si kupila digitalni toplomer Philips za merjenje temp. v steklenički in vodi za kopanje. Zelo zadovoljna! Stane okoli 5.000 SIT. Pa, pa B
|
|
|
|
Grelci, sterilizatorji,... 17.6.2005 11:01:15
|
|
|
|
malika
|
V naprej tega ne kupuj, ker če boš dojila, ne boš rabila nič od tega! Jaz sem dojila in mali ni hotel po flaši niti čaja; skratka nič! No pit je začel, ko sva začela uvajat gosto hrano. Ampak spet ni hotel pit-in še vedno noče nič toplega.Tako da ti res svetujem, da s nakupom tega počakaš. Kaj je tiče termometrov imam jaz ušesnega, pa niem zadovoljna z njim, ker ni točen, pa še borbe so bile vedno, ko sem mu hotela merit vročino. Prisegam na navadnega živosrebrnega. Termoforja pa nisem nikoli uporabljala, tako da tukaj pa ne znam svetovat.
|
|
|
|
Grelci, sterilizatorji,... 17.6.2005 12:20:22
|
|
|
|
Leni72
|
Mi smo kupli grelec, pa se je naša ta mala zmrdovala nad dodatkom (čaj je pa ful pila = bila lačna). In smo ugotovili, da ne mara toplega mleka. Zdaj dojim polno (na začetku nisem), če pa ji slučajno še ponudim flašo, ji damo mleko sobne temperature. Ne prehitevaj, mogoče sploh ne boš rabla.:rozica:
|
|
|
|
Grelci, sterilizatorji,... 17.6.2005 15:42:44
|
|
|
|
pravljica
|
tia, jaz tudi ne bi vnaprej kupovala teh stvari...prvič moja tudi ni pila ničesar iz stekleničke (čaj samo po žlički)...pozneje pa smo lahko pogreli v mikrovalovni ali pod curkom vroče vode termometer smo imeli vedno samo navadni termofor grelec pa ne vem...mi smo ga začeli uporabljat pozneje, ko ga je dobila za darilo in je z njim na začetku rada zaspala...lahko ga kupiš in ga ponoči greje, namesto kakšne plišaste igračke...kaj pa vem, ni nujno potreben, pa tudi nek strošek ni
|
|
|
|
Grelci, sterilizatorji,... 19.6.2005 16:27:10
|
|
|
|
Janeja
|
Jaz imam oboje - grelec in sterilizator. Jana sem dojila 8 mesecev, zraven pa je že od začetka pil čaj po flaški. Te sem vsak dan sterilizirala, pa dudo tudi! V grelčku pa sem imela ves čas stekleničko s prekuhano vodo in ko je hotel čaj je bil ta takoj pripravljen. Zdaj, pri moji pikici Lei pa sem si dobre tri mesece mleko stiskala in mi je bil sterilizator res ful v pomoč (4x na dan prekuhavat pumpico... :zmeden: ). Prihrani ti veliko časa, pa še stekleničke so dlje lepe. S prekuhavanjem plastika pobledi, spoka,... Moje mnenje: - sterilizator je zeloooo praktičen in jaz brez njega ne vem kako bi. Če imaš možnost ga kupi. - brez grelčka pa bi verjetno tud šlo, z njim pa je "luksuz" :)- Termometer pa imam digitalni za pod pazduho in tistega za v uho. Za tamale je prvi bolj primeren, pri sinu in za naju z :love: pa uporabljam drugega. LP Janeja
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?