|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gre kdo v Ikeo v kratkem?
18.5.2009 12:00:28   
honey
Enkrat sem bila že uspešna, zato sprašujem ponovno. Rabim stojalo za PVC vrečke. Tole: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/60128661 

In samo zaradi tega res ne bi hodila tja, pri nas pa nimam pojma, kje bi to lahko dobila. Kjerkoli sem spraševala, tega nimajo. Tako da, če gre kdo v Ikeo in da bi mi bil pripravljen to prinesti, bi bila res zelo zelo hvaležna. Lahko tudi na z.s.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gre kdo v Ikeo v kratkem?
18.5.2009 13:34:31   
ninocka
Jst grem verjetno v sredo. A ti prinesem?
Se zmeraj nisi nasla druge opcije user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2009 15:10:45   
honey
Ninocka, zelo ti bi bila hvaležna, če bi mi res lahko prinesla. Hvala user posted image Pa vseeno, kakšne barve je, ni važno, tudi če je roza, saj bo itak v omari skrito.

Ne, nisem še našla nobene druge opcije. Pa sem cel vikend klela, ko sem premetavala vrečke sem in tja, pa študirala, pa nisem prišla do pametnega zaključka, razen tega, da prosim na RR, če gre kdo, da bi mi bil pripravljen prinesti user posted image

No, pa če boš res prinesla, mi pošlji z.s., da se naprej dogovoriva, kaj in kako.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2009 15:58:42   
ninocka
Barvi sta samo bela in roza. Tko da napisi kera je opcija ena in kera dve. Prinesem ti pa 100%, naprej se pol zmenva. 

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2009 7:56:15   
honey
Ninocka, če je opcija, mi raje prinesi belo, drugače pa roza. Super, hvala ti že vnaprej. 

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2009 18:43:26   
Anonimen
ninocka si mogoce iz stajerskega konca??

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2009 21:29:10   
ninocka
Ne, sori, iz Ljubljane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?