Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gre kdo v Ikeo v kratkem? 18.5.2009 13:34:31
|
|
|
|
ninocka
|
Jst grem verjetno v sredo. A ti prinesem? Se zmeraj nisi nasla druge opcije
|
|
RE: Gre kdo v Ikeo v kratkem? 18.5.2009 15:10:45
|
|
|
|
honey
|
Ninocka, zelo ti bi bila hvaležna, če bi mi res lahko prinesla. Hvala Pa vseeno, kakšne barve je, ni važno, tudi če je roza, saj bo itak v omari skrito. Ne, nisem še našla nobene druge opcije. Pa sem cel vikend klela, ko sem premetavala vrečke sem in tja, pa študirala, pa nisem prišla do pametnega zaključka, razen tega, da prosim na RR, če gre kdo, da bi mi bil pripravljen prinesti No, pa če boš res prinesla, mi pošlji z.s., da se naprej dogovoriva, kaj in kako.
|
|
RE: Gre kdo v Ikeo v kratkem? 18.5.2009 15:58:42
|
|
|
|
ninocka
|
Barvi sta samo bela in roza. Tko da napisi kera je opcija ena in kera dve. Prinesem ti pa 100%, naprej se pol zmenva.
|
|
RE: Gre kdo v Ikeo v kratkem? 19.5.2009 7:56:15
|
|
|
|
honey
|
Ninocka, če je opcija, mi raje prinesi belo, drugače pa roza. Super, hvala ti že vnaprej.
|
|
RE: Gre kdo v Ikeo v kratkem? 19.5.2009 18:43:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ninocka si mogoce iz stajerskega konca??
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?