|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grda pisava
4.5.2006 17:40:09   
Anonimen
Hči obiskuje 5.r.učnih težav nima, le njena pisava je tako grozna, skoraj nečitljiva. Skrbi me kako bo v višjih razredih, ko se učiteljem ne bo dalo ukvarjat pri testih z njeno pisavo in bodo prečrtali tudi, če bo prav. A se sploh da pisavo izboljšat?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grda pisava
4.5.2006 17:44:50   
Anonimen
Če boste pa to ugotovili, vam dam pa za pivo! user posted image
Imam Jana v 3. razredu devetletke in večinoma še sam za sabo ne zna prebrat, kar je napisal, kaj šele, da bi kdo drug! user posted image  Vse skupaj nima nobene oblike, napisano je diagonalno, čez ene tri vrstice po možnosti, z najmanj dvema različnima pisaloma, od katerih radirka ne zbriše nobenega (on pa to vseeno poskuša, rezultat je pa potem - uff...)...
Skratka - ko se pa potem še moti, bi potrebovali kriptologa. user posted image

Ampak pri Janu je to ena od stvari, s katero je povezana njegova hiperaktivnost. No, ja, pa še len je zraven, priznam, pa vedno se mu nekaj mudi, ker bi rad čimprej končal, da se bo potem igral. Valda, da mu to potem vzame še več časa, ker moram vse pisati "jovo na novo"... Potem pa še znori, vse skupaj počečka, po možnosti še list iztrga iz zvezka... Zmaga! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2006 19:20:01   
mala maja
user posted image user posted image user posted image  Kerensa pri nas gre v obratnem vrstem redu.user posted image user posted image user posted image

napiše tud petkrat user posted image user posted image svar na koncu pa vsakič  mami ponori in vse počečka pa list leti ven.user posted image user posted image  Mislim da je že čas da se v 3r nauči vsaj v vrsto lepo pisat če že ne lepo.

Se strinjam RaDHA vaja dela mojstra, samo kako pa to doseči pri hiperaktivnem otroku je pa drugo. Velja pa to za tvojo Anonimna. Jaz vem da sem full grdoi pisala pol je blo pa mojim staršem dost in sem med počitnicam vsak dan prepisala en odstavek iz poljubne knjige. Ko sem prišla nazaj v šolo sem imela najlepšo pisavo v šoli. Sam se še danes čudim staršem za vstrajnost., ker sem znala bit precej tečna.

Probaj s to metodo mogoče pa ti le uspe.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2006 22:12:50   
dulcinea
Jaz si mojo grdo pisavo predstavljam pod tem, ker so me učili z desno, čeprav sem imela vedno svinčnike v levi.

In jo ne morem popravit. SIcer učim na nižji stopnji in takrat se zelo potrudim, sam če pa kaj samostojno napišem...pol je k od dohtarja.

Torej lepo pisavo je teba utrdit takoj ko se učiš pisat... V petem razredu bolj težko se mi zdi. Sam probat pa ni greh...

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2006 13:33:54   
Anonimen
Ja saj njena je že zdaj kakor dohtarska haha. Ene črke so majnše, druge večje, potem po možnosti še črta, briše, piše čez besedo. Skratka z eno besedo:katastrofa! Pravi zmazek res!Pri testih, čeprav običajno piše petico je praviloma pripis:Piši lepše! Če sm v nižjih razredih , ko mi prekipelo iztrgala list in zhtevala, da napiše nalogo ponovno in lepše je bil doma cel cirkus.Jokanje, trma in uželjenost sevea, tudi, če je prepisala še enkrat.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2006 9:05:49   
niki5
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

.Jokanje, trma in uželjenost seveda...

Joj, kako mi je to znano user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2006 9:29:20   
Anonimen
Ja, meni tudi, pri moji nčakinji. Ampak včasih je res škoda, da otrok grdo piše (če izrazito grdo), ker se tudi uči potem težje. Ker se je velkrat treba učiti iz zvezka, pa včasih niti sam ne zna prebrati za seboj.
Po mojem otroci danes na splošno čisto premalo pišejo, pa tudi to, da se obliki v šoli ne posveča čisto nobene pozornosti več, ne vem, če je ravno prav.

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Kaj pokloniti otroku?
lenca8

Otrok želi žival...

Psička (54%)

Muco (8%)

Zajčka (30%)

Ribice (8%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!