|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grda, grda kopalnica!
18.5.2006 14:06:01   
Ezi
Ja, tako kopalnico imamo, pa naj jo še tako drgnem!user posted image
S čim naj čistim ploščice (po tleh imamo črne ploščice), da kljub pomivanju ne bodo umazane oz. take, mat postanejouser posted image  Rada bi, da bi se sijale!user posted image  Šele če npr.s prstom potegnem po njih, se pokaže prava barva.
In banja? Imamo kovinsko banjo in je že res zmahana. S čim vi čistite banjo? Baje obstaja nek premaz, da spet postane bela. Kdo pozna?
Kaj pa laminat? Ne, saj ga nimamo v kopalnici, samo ... kadarkoli pomivamo po tleh je vse lisasto. Preiskusila že tono čistil. Pomoč!

Grem zdaj nazaj drgnit!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grda, grda kopalnica!
18.5.2006 14:16:42   
kalbo
Življenje je prekratko, da bi zapravljali čas z drgnenjem kopalnic in podobnih stvari. Važno je, da ni svinjarije. Namesto da glancaš ploščice do sijaja pojdi rajši z otroci ven al pa seksat al pa kej podobnega. To je moj nasvet.

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2006 14:51:26   
darja72
user posted image user posted image user posted image  za Kalbota! lp

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2006 15:38:01   
G in T
Pa saj lahko med drgnjenjem kopalnice drgne še kaj drugega. Pa ko je na kolenih se lahko ritmično pomika naprej in nazaj. Samo moški mora poskrbeti za to. Pa se združi užitek z neobveznim.  user posted image  

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2006 15:45:15   
Anonimen
Ma ne se s tem tolk obremenjevat!!

Če bi rada imela tako čisto, da se vse sveti, pokliči čistilni servis, ti pejt pa ven na lepš!

Sama itak ne moreš stanovanja nikoli tako pospravit, da bi se vse svetilo več kot par minut. Ko pospraviš na enem koncu, ti na drugem že kaj "napacajo", razen če ne živiš sama....

Stanovanje pa imamo zato, da v njem ŽIVIMO in NE, da ga pospravljamo v nulo user posted image

(odgovor članu Ezi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2006 15:53:32   
MarijaPo
kalbotu vse zena spuca, zato ne vidi smisla v pucanju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2006 16:11:33   
Sonrisa
Glede laminata ti priporočam, da ga pobrišeš s skoraj suho krpo. Ker če je preveč mokra, potem pušča lise, ko se posuši.
S kopalnico pa jaz nimam glih problemov, ker je nova. Drugače jaz za čiščenje uporabljam cilit bang oziroma domestos. Pa kar dobro spuca.
No, mogoče ti bo pa kdo drug kaj bolj pomagal.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2006 18:19:38   
Ezi
Pa kaj je z vam?! Le kaj vas trka ... user posted image  A res radi sam seksate in to v umazanem ... pa kaj je bolš, če se že gremo ... viset skoz za računalnikom ali mogoče kdaj kej počistit ... k sem glih doma in je otrok spal ... mislm, vse drugo slišm ... Hvala Kalbo, sej se popolnoma strinjam, to je zelo nepomembno, še posebno ko lahko na RR prebereš marsikaj bolj pomembnega, zanimivega kot tema na grdo kopalnico, in ko sem prebrala žalostno novico o smrti ... ja, tale moja težavica sploh omembe ni vredna ... žalostne stvari se dogajajo po svetu  ... želim pa si, ko že zgubljam svoj dragocen čas, da se to vsaj nekje pozna ... vsaj nekaj trenutkov ... pa čistilni servis je tudi že bil pri meni ... in če bi bila zatežena, potem bi lahko bil tu vsak teden, tako tečna pa res nisem in kar sama poskusim počistiti, vas, dragi moji, pa sem le za nasvet glede čistil vprašala...

Hvala Tiniga, jaz se kar veselim, ko se bomo enkrat odločili za prenovo kopalniceuser posted image  Tenks za nasvet ...

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2006 18:47:50   
Anonimen
Pa ne tko za hudo vzet....user posted image . Hotela sem samo reči, da ne pretirano čistit, ker to veliko časa vzame, rezultat je pa tako, tako....za par minut, sploh če je kopalnica stara, je še težje.

V umazanem pa ne živimo, počisti vsak večer kopalnico tisti, ki se zadnji tušira....user posted image . Od čistil mamo pa vijoličen Arf za kopalnice, lepo diši, učinek ok.

(odgovor članu Ezi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.5.2006 18:53:57   
cmokec
Za laminat je super Pronto, Emsal pa tudi pri nas pušča madeže.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.5.2006 21:43:44   
beti 1
Za svetleče ploščice je enostaven star recep, obrišeš jih z v kis namočeno krpo in potem zbrišeš do suhega, se ti lahko blešči, ker se tolk svetijo. Druga varianta je pa alkohol, boš še malo vesela zraven. user posted image user posted image user posted image
Za laminat mam jaz tudi Pronto, pa ni nič lisasto, ali pa ne opazim, ker je dnevna premajhna. user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.5.2006 22:24:24   
lelaval
Jaz jo čistim z Ajaxom (črne ploščice imamo na stenah in v tuš kabini - tam pa pošpricam z Brefom, ki  vsebuje klor - za plesen). Za laminat pa Pronto ali pa tudi kar z Ajakxsom in dodam malo loščila (dobila od ene čistilke), a vedno odprem okno, ko pomivam (še bolje prepih), ker, če se hitro posuši, potem ni lis, sicer so pri nas tudi bile.
Saj najbolj pa itak spoliramo tla, ko se 'vlačimo' po tleh. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.5.2006 9:41:21   
beti 1
Sem ti napisala po nasvetu tašče, ki mu odkrito priznano nisem najbolj verjela, sem ga pa ravnokar stestirala in moram rečt, da se mi zdi, da se pipe v kopalnici še nikoli niso tako svetile, kot se zdaj, pa kamen gre skoraj hitreje dol kot pa s cilitom, mi sploh ni blo treba kaj zlo drgnit.
user posted image user posted image user posted image  tašča in user posted image user posted image user posted image babice, ki so s kisom čistile že v prejšnjem stoletju.
Pa še do okolja je bistveno bolj prijazno. Smrdi pa tudi ne preveč, saj kis se kmalu razkadi.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.5.2006 10:09:27   
Ezi
No, vidš! Na kis se pa sploh nisem spomnila! Tenks vsem za nasvete, seveda bom preizkusila, hvala!

Lep dan še naprej!!!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.5.2006 20:36:45   
krfjolca
Za ploščice jaz ne uporabljam kakega posebnega čistila, ker so mi vsa enaka. Pomojem imam trenutno merkatorjevega, nisem sigurna. Je pa za svetleče ploščice enak recept kot za čiščenje oken - na koncu jih zdrgni s časopisnim papirjem, ni boljšega.

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.5.2006 13:34:43   
kalbo
Ploščice, ki se ne svetjo se vseen čiste, sam zglancane niso, vsaj po moje. Sicer pa počni, kar ti paše, ne se z mano obremenjevat.user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.5.2006 15:05:12   
frrrr
js se tut ne bi obremenjevala s sijajem v kopalnici... midva imava mat ploščice in je zadeva rešena user posted image drugače se pa na mat osnovi, vse manj pozna... sijaj je potrebno pa non-stop pomivat

za pomivanje umivalnika in kadi uporabljam cilit in mi odlično služi... za po tleh pa uporabljam Ajax (vendar ne pretiravam s količino, saj se na laminatu res poznajo lise.. pa tudi preveč mokrih tal ne puščam za sabo)

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?