Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Grafični program za oblikovanje brošure, ... 11.6.2009 9:01:26
|
|
|
|
ksenija12
|
CorelDraw toplo priporočam. Narejeno en, dva,tri..Piši na zs za kaj več...Ga imam:)
|
|
RE: Grafični program za oblikovanje brošure, ... 11.6.2009 11:10:02
|
|
|
|
HHH
|
CorelDraw je OK, ampak za na hitro naučit pa ni ravno. Ko ga obvladaš pa je res enostavno.
|
|
|
|
RE: Grafični program za oblikovanje brošure, ... 11.6.2009 11:46:04
|
|
|
|
urška
|
kaj pa microsoft publisher? maš že narejenih ful enih predlog ki se jih da spreminjat. tako oblikovno kot barvno. pa mislim da se ga ni težko naučit.
|
|
|
|
RE: Grafični program za oblikovanje brošure, ... 11.6.2009 16:38:19
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH CorelDraw je OK, ampak za na hitro naučit pa ni ravno. Ko ga obvladaš pa je res enostavno. se strinjam. da ga obvladaš profi, rabiš kako leto. ne moreš to v 14 dnevih obvadat. vem
|
|
|
|
RE: Grafični program za oblikovanje brošure, ... 11.6.2009 17:04:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem sprobala corel draw, hvala za nasvet, brošura je že napol oblikovana . Meni se zdi enostaven - za osnovno uporabo. Vidim pa, da ima cel kup dodatnih funkcij, za katere gotovo rabiš precej izkušenj, da jih obladaš. Te trenutno ne rabim niti nimam časa za učenje programa. Mi je že oblikovalka naredila večino stvari za CGP, mi pa pride prav zaradi že določenih barv v pantone lestvici. Hvala.
|
|
|
|
RE: Grafični program za oblikovanje brošure, ... 12.6.2009 18:52:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka CGP? jaz delam tud CGP-je ja, za to ga tudi jaz med drugim uporabljam. Aj, škoda, da nisem vedela, se bi kaj zmenili . Sicer sem z našo oblikovalko zelo zadovoljna, je super vse naredila od a do ž, pa še nekaj stvari zraven.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?