|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grac - kam po nakupe???
6.9.2007 22:01:44   
naraščaj
Ojla,
jutr se z user posted image  odpravljava v Grac po nakupih za user posted image . Kam se nama splača it? Poleg tega zelo slabo poznava Grac. Bla sva že v Ikei, in v trgovskem centru v katerem je H&M, C&A. A so kje v bližini Toys, Babyone in še kaj podobnega? Poleg tega me zanima a je tam tut KIKA, in XXl Lutz. Če poznate približno te trgovine,mi prosim mal napište kje jih približno najdeva, da ne bova preveč časa zgubljala z iskanjem.
Hvala za vašo pmoč.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grac - kam po nakupe???
6.9.2007 22:03:22   
Jančika_
Toys je poleg tistega kompleksa, kjer je H&M (West Center, blizu Ikee, pri krožišču tik pred Gradcem), skupno parkirišče imajo. Za ostalo pa žal ne vem.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2007 22:32:36   
Alina_alin
Za Kiko je tudi izhod iz krožišča - je tabla. Iz MB strani, ko pripelješ v krožišče - prvi izvoz je za IKeo, drugi za Kiko. Ta drugi je tudi za Babyone. Naprej slediš napisom.
Toys pa kot je napisala Jančika.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2007 22:41:03   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin
Ta drugi je tudi za Babyone.

Kaj pa je to zaena štacuna? Sploh ne poznamuser posted image .

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2007 22:41:43   
naraščaj
joj, punce zlate ste. Hvala vam. Tak bova vsaj mal hitrej najdla. Nočko vsem

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?