|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grčija z avtodomom
4.7.2011 14:33:04   
HHH
Letos se odpravljamo v Grčijo z avtodomom. Vsakršne ideje, izkušnje, nasveti... pohvale in kritike več kot dobrodošle, pravzaprav nujneuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grčija z avtodomom
4.7.2011 18:29:18   
Rožica I
Nasvetov sicer nimam, mogoče samo to, da vam prav zavidam takšno uživancijo user posted image . Jeseni pa poročajte, prav?

ROŽICA

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2011 18:33:51   
Felicita
povej če te kej prov specifično zanima, naši grejo letos že drugič... oz. petič, če štejemo še 3x z avtom.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2011 19:36:59   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Nasvetov sicer nimam, mogoče samo to, da vam prav zavidam takšno uživancijo user posted image . Jeseni pa poročajte, prav?

tudi jaz, ljubim Grčijo....

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2011 23:05:04   
HHH
Sploh ne vem kje začeti, kam bi šla. Halkidiki mi je nekako všeč. Po otokoh ravno ne bi, ker se mi ne da preveč ubadati s trajekti po vožnji čez Balkan. Po samostanih ne bi plezala, ker je mali še premajhen.
Uf, vidim, da imam kar nekaj "jaz ne bi". Morda bo bolje, da ostanem domauser posted image
Nee, resno! Jaz bi lepe mirne plaže na katerih lahko kampiraš in te nihče ne podi ali kaznuje, nekaj zgodovine in kulture, ki ne zahteva pretiranih fizičnih naporov...user posted image

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.7.2011 23:10:12   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Bomouser posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.7.2011 23:13:45   
Mama12345
Uživajte. Grčija je res lepa država.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2011 14:02:13   
Babsi
Mi gremo v soboto z avtom. Komaj čakam. Pred leti smo že bili in je bilo super.

(odgovor članu Mama12345)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2011 23:04:29   
HHH
Uživajte in srečno pot!!! Pa kaj sporoči, ko se vrneš

(odgovor članu Babsi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.7.2011 5:52:54   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: HHH

Sploh ne vem kje začeti, kam bi šla. Halkidiki mi je nekako všeč. Po otokoh ravno ne bi, ker se mi ne da preveč ubadati s trajekti po vožnji čez Balkan. Po samostanih ne bi plezala, ker je mali še premajhen.
Uf, vidim, da imam kar nekaj "jaz ne bi". Morda bo bolje, da ostanem domauser posted image
Nee, resno! Jaz bi lepe mirne plaže na katerih lahko kampiraš in te nihče ne podi ali kaznuje, nekaj zgodovine in kulture, ki ne zahteva pretiranih fizičnih naporov...user posted image

To je zlo težko z avtodomom. To je težko kjerkoli po Evropi. Naši so se ravno na Halkidiki nekje ustavl za kosilo, pa ni minil 15 min, ko so jim že težil 'no camping here' - pol so se sicer zmenil da so se pač sam ustavil in da bojo šli naprej, ampak še vedno. Tko da za prespat vsekakor kamp al pa vsaj PZA - tut zaradi varnosti.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.7.2011 14:57:55   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

To je zlo težko z avtodomom. To je težko kjerkoli po Evropi. Naši so se ravno na Halkidiki nekje ustavl za kosilo, pa ni minil 15 min, ko so jim že težil 'no camping here' - pol so se sicer zmenil da so se pač sam ustavil in da bojo šli naprej, ampak še vedno. Tko da za prespat vsekakor kamp al pa vsaj PZA - tut zaradi varnosti.

Hja, ampak ravno za Grčijo pa vsi pravijo kako se da tako prosto na plažah kampiratuser posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.7.2011 13:32:23   
latris
[/quote]

To je zlo težko z avtodomom. To je težko kjerkoli po Evropi. Naši so se ravno na Halkidiki nekje ustavl za kosilo, pa ni minil 15 min, ko so jim že težil ''no camping here'' - pol so se sicer zmenil da so se pač sam ustavil in da bojo šli naprej, ampak še vedno. Tko da za prespat vsekakor kamp al pa vsaj PZA - tut zaradi varnosti.

[/quote]

Halkidiki je zelo turističen in možno da se tam ne da kar tako kampirat, drugače jih pa poznam kar nekaj, ki so bili v Grčiji z avtodomom in so lahko spali na plažah brez problema. Ravno Grčija je po tem značilna.

Drugače si pa malo poglej na caravaning club Slovenija ter slo caravaning in boš našla cel kup potopisov o potovanju z AD.

< Sporočilo je popravil latris -- 15.7.2011 13:34:54 >

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.7.2011 14:22:53   
pikapoka 30
Mi gremo jutri z avtom, kampirat. Najprej na Lefkas, nato na Kefalonijo, pa mogoče še na Zakintos-bomo videli.

(odgovor članu latris)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.8.2011 10:44:22   
HHH
Pa smo doma!

Obkrožili celinsko Grčijo, del Peloponeza, vso obalo Albanije, Črne gore... Imeli smo se fantastično! drugo leto pade Peloponez!

(odgovor članu pikapoka 30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.8.2011 14:12:10   
latris

Pa smo doma!

Obkrožili celinsko Grčijo, del Peloponeza, vso obalo Albanije, Črne gore... Imeli smo se fantastično! drugo leto pade Peloponez!

In kako je bilo s spanjem po plažah? Ali ste bili večinoma po kampih?

Drugo leto gremo mi v Grčijo in me zanima kako se je vam obneslo.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.8.2011 16:21:55   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: latris

In kako je bilo s spanjem po plažah? Ali ste bili večinoma po kampih?

Brez težav smo prespali na kar nekaj plažah. Pač gledaš, da nisi ravno komu pred nosom ali v napoto. Ne moreš npr. kampirat direktno pred gostilno, pa tam ne popit vsaj kave.

(odgovor članu latris)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?