|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grčija - Kos
29.6.2009 15:37:18   
bumerang
Koliko vetroven, tako povprečno gledano, je ta otok poleti?
Še bolj natančno me zanima za predel Tigaki.

Ustavi se in prišel boš!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grčija - Kos
29.6.2009 16:22:23   
Felicita
jest sm bla septembra pa ne vem če smo mel eno uro čist mirno... na severu, kjer se Ti(n)gaki nahaja je pa sploh pestro. Samo kokr se jest spomnim to ni nek zoprn, mrzel veter... ne vem, mogoče je poleti kej boljše...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2009 16:25:43   
bumerang
Ajoj, jaz vetra ne maram. Oz. posledično preveč vzvalovanega morja. Meni je všeč mirna gladina po kateri drsiš daleč naprej brez da ti pljuska v obraz.
Kako pa je v morju, se vidi dno? Je pesek/prod svetel ali temen?

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2009 16:36:46   
Felicita
kjer sva se midva kopala je bilo krasno - sicer pesek (dorben), ampak svetel in vse pod sabo vidiš vsaj do ene 5m globine... mirno morje pa ni blo nikoli user posted image samo niso pa npr taki valovi, ki špricajo, kot so npr v jadranu kadar piha burja...so valovi, ampak mene niso motili pri plavanju. zadevo rešiš tako, da se odpelješ na južno stran, kjer ni ne toliko vetra, ne tako razubrkana voda

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2009 16:44:48   
bumerang
No to glede peska pa je lepo slišat.

Je bil veter "enakomerno razporejen" glede dela dneva, je bilo vsaj zjutraj malo zatišja?
Na drugo stran se ne bomo vozili, si želimo samo plaže, all in noge in roke v luft.

V katerem hotelu pa si bila?
Pa še za eno info bi te prosila, kakšna je razlika med "ameriškim buffetom" in buffetom". S slovenskimi agencijami namreč nisem še potovala oz. sem enkrat (in to ravno v Grčijo) in zato teh terminov ravno ne poznam.

Pa hvala!

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2009 16:51:37   
rija
ko sva bila midva, je bilo ful vetrovno in posledično veliki valovi ampak jaz uživam v obojem....tak da....

sicer pa mi Kos ne potegne.

sva bila pa v kipriotis villagu, nedaleč od glavnega mesta.

...vox populi...

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2009 17:30:54   
bumerang
Ok ok, že vidim, da bomo doma. user posted image
Kje bi se našlo kak košček kjer je vsaj zjutraj brezvetrje ali vsaj zatišje in je pesek svetel?

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2009 17:37:45   
Felicita
to bi bil južni del otoka npr kardamena, samo tam je ogromno angležev, če se prav spomnim. sicer ta severovzhodnik dejansko piha dan in noč, samo jakost je različna in na jugu je precej bolj mirno.

ameriški buffet je ponavadi bolj založen (maš kaka jajca, kosmiče, klobase,...), medtem ko navadni je ponavadi salama, sir, maslo, marmelada, mleko, kava, čaj.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2009 17:40:30   
bumerang
Ojoj, kam pa spada sadje in zelenjava v velikih količinah? user posted image

Glede "kam" pa sem mislila na ostale otoke ali celino, je kje tak kotiček?

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.6.2009 21:08:46   
tofsi
Mi smo se ravno vrnili s Kosa. Bili smo v Kardameni - 4 km ven iz mesta. Tam ni vetra, a bi ga raje imeli(34C). na drugi strani otoka pa je vetrovno. To ni močan veter in je prav prijeten. Ker je Kos tako majhen rentajte avto in grete vkamor vas je volja. Meni je bilo zelo včeč. Morje je čisto, veliko lahko vidiš.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.7.2009 12:42:19   
Lolek in Bolek
Bumerang, nič se sekirat, to je topel fen, avgusta je pa vroč fen.user posted image  Resnično. ampak kot ti je tofsi napisala - pojdite in rentajte. Kos je lep, lep lep.

(odgovor članu tofsi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.7.2009 10:06:29   
S*
Meni je bil Kos zelo všeč, veter pa se mi je totalno zameril. Od 7 dni je bila na plaži črna zastava kar 5 dni, tako da smo se večinoma kopali v bazenih. Vse drugo je bilo super, ampak vetrer pa...pa sem Primorka in sem vajena burje...

(odgovor članu Lolek in Bolek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.7.2009 10:00:22   
PIRANJA
S* kdaj pa ste bili to? Mislim v katerem mesecu?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.7.2009 11:16:53   
S*
Konec julija smo bili. Malo sem pozabila na kateri strani otoka smo bili, vem pa, da na drugi strani otoka ni pihalo, oz je pihalo pol manj.  Malo se pozanimej, saj na agencijah točno vejo kateri del otroka je vetroven, samo raje modro zamolčijo, da prodajo tudi aranžmaje v hotelih na tisti strani user posted image

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.7.2009 14:40:04   
barni
Jaz sem bila pred leti in je blo ok. Bila sem v mestu Kos. Ja je bil veter, samo meni je res prijalo...

Kopala se nisem, sem raziskovala otok vseh 7 dni, tako da je bilo pestro. Je pa to bolj gol otrok, kjer je precej vroce. Zato je fajn, da piha.

Z otrokom bi sla raje na kak drug otok, sploh ker potrebujemo senco.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?