|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grčija - Kos
16.7.2007 11:28:40   
maliva
Kakšne so kaj vaše izkušnje s tem otokom? Predvsem me zanima, ali je bil tam kdo z malim otrokom?

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grčija - Kos
16.7.2007 13:15:28   
viv_
Ne, tam ni nihče z malim otrokom, tam so vsi stari nad 55 user posted image user posted image user posted image

Hecam se... Ljudje povsod hodijo z malimi otroci, tudi po Nepalu, pa Pakistanu, pa Tajski, Turkmenistanu... Grčija ni noben bav bav. Je država, v EU! Otroku pa je glavno, da je s svojimi starši, pa naj si bo to kjerkoli...

Kar se pa tiče konkretno otoka Kos, pa poglej malo po knjižnici, obstaja Lonely planet Greek Islands, pa malo po netu, pa je... Sploh če greste v hotel, je vseeno, ali greste na Kos, ali pa kamorkoli drugam...

Pa brez zamere!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu maliva)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2007 12:44:17   
Pajaca
Mi smo se ravn prejšni tedn prdrajsal z Kosa in je bilo super. Pa na avijonu je bilo zihr pol otrok pa pol odraslih, pa naš Pajacek ni bil najmlajši potnik.

Drgač pa kot pravi viv povsod gredo ljudje z majhnimi otroci, povsod jih vidiš. In to ne majhni 2-4 leta stari, ampak res majhni, tud z 3 mesečnim otrokom sem srečala en par v Vietnamu. Tko da če ne kompliciraš greš lahko povsod, če kompliciraš pa še na Bled na kremšnite ne moreš skočt.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2007 12:52:25   
kofetek2010
mi smo bili lani, ko je naša tamala imela cca. 7 mesecev - drugače pa se strinjam z viv in Pajaco user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2007 10:59:35   
smeška
Mi smo bili tudi letos na Kosu z dveletnico in je bilo super, plaža blizu hotela, bela mivka, voda kristalna. Veliko otrok, predvsem nemških in angleških turistov. Še avto smo najeli za 3 dni in šli malo na drugo stran otoka pogledat, je vse čisto blizu. Bi šla še enkrat.... Kar korajžno,
nasvet: ne komplicirat
lp,
Smeška

(odgovor članu maliva)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?