Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Grčija, Španija, Turčija, Tunizija 17.2.2008 13:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Grčija- otok Kreta- apartmaji Ida village http://www.idavillage.gr/
|
|
|
|
RE: Grčija, Španija, Turčija, Tunizija 17.2.2008 15:46:10
|
|
|
|
sunny24
|
turčija, mesto Alanya, hotel Alpina (mi smo bli preko Globtourja) V ostalih državah sem tudi že bla, ma sem pozabla hotele oz smo bli vsak dan v drugem. Mi smo v bistvu dali še manj, pa je blo povsod v redu. Vedno je bil ali polni penzion ali all inclusive, plaže so ble blizu (čez cesto al pa kakih 20 min z motorjem), razen v tuniziji, ko smo bli na safariju in smo meli na razpolago samo bazene.
|
|
|
|
RE: Grčija, Španija, Turčija, Tunizija 17.2.2008 16:50:27
|
|
|
|
anča banča
|
midva sva bila lani v tuniziji, kraj hammamet, hotel byron. hotel ima svoj bazen, plažo čez cesto.... je hotel z 4*- to za naše razmere pomeni 3*, ki nudi le all inclusive. v glavni sezoni sva dala z letalskim taksam vred približno 500 eur, ampak mislim da je bilo malo manj.
|
|
|
|
RE: Grčija, Španija, Turčija, Tunizija 18.2.2008 9:59:15
|
|
|
|
Saskia02
|
Velika ponudba raznih agencij je na Rodosu. Poglej pod kraj Faliraki. IXIa je tudi uredu, ker je blizu centra ampak preveč piha (mi smo bili v Dionizu v Ixii. Čudovit hotel, res A*, čeprav na zunaj izgleda kockasto). Ceni v katalogu prištej 2 x 79 eur za letališke pristojbine. Poglje Sonček/Gulet, Atlas, Palma, Kompas. Rodos je čudovit otok, ima lepe plaže, fajn vodni park, dobre avtobusne povezave, .... Vzemi samo pol penzion in pojdita na kosilo v kakšno luštno gostilno malo v notranjosti. Natakarji so vedno prijazni do Slovencev in se ful spoznajo na naše nogometaše in še bolj na košarkaše.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?