Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Grški otoki, rent-a-car 11.6.2008 22:22:16
|
|
|
|
Rožica I
|
Ravno sem ti hotela napisat, da vem za izposojo skuterjev, potem pa sem videla avatar !
|
|
RE: Grški otoki, rent-a-car 11.6.2008 23:44:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce se prav spomnim, je bila lani v Grčiji Tinkamiška in so najeli avto skupaj z otroškim sedežem. Nisem pa 100%, no. Vprašaj jo na ZS.
|
|
|
|
RE: Grški otoki, rent-a-car 12.6.2008 7:32:36
|
|
|
|
Ženkica
|
Lansko leto (september) smo na Lefkasu renatali avto (Fiat Panda); za 3 dni smo plačali 100 evrov, zraven smo dobili tudi otroški sedež (hči je bila takrat stara 10 mesecev). Priporočam!!!
|
|
|
|
RE: Grški otoki, rent-a-car 12.6.2008 14:36:51
|
|
|
|
muška
|
ja, ampak pričakuj tudi, da ta avtosedežek ne bo ravno čist . tak da kakšna plenička, ali rjuha za spodaj , ne bo odveč
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvič na smučiKo zima pobeli pokrajino, se začne obdobje snežnih dogodivšičin. Če so tudi vaši otroci navdušeni nad belo odejo in obču...
Kako otroka naučimo smučati?Sneg je za otroke velika zabava in smučanje prav tako, vendar le, če so starši pri učenju smučanja potrpežljivi in če zn...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.