Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Grčija (primerna za naše male ) 28.4.2007 19:06:42
|
|
|
|
jana30
|
Uporabi iskalnik.To tem se veliko pisala.Poglej si slikice v mojem albumu.
|
|
RE: Grčija (primerna za naše male ) 29.4.2007 8:35:08
|
|
|
|
viv_
|
Ja, je bilo že kar nekaj napisanega. Jaz imam tudi en album na to temo.
|
|
RE: Grčija (primerna za naše male ) 30.4.2007 17:52:10
|
|
|
|
tejcka
|
Mi gremo na Kreto, hotel Marmin bay!
|
|
|
|
RE: Grčija (primerna za naše male ) 30.4.2007 17:57:01
|
|
|
|
tejcka
|
Poglej na www.sunholidays.si, pejt pod Kreto in poglej hotel Marmin bay. Hotla sm prpet link, pa ni šlo.... :(
|
|
|
|
RE: Grčija (primerna za naše male ) 3.5.2007 20:19:53
|
|
|
|
caillou
|
Hvala vsem za info. Tejcka, tale tvoja zadevica mi je še posebej všeč. Bomo videli, mogoče. Cenika za september pa še ni V katerem terminu greste vi ?
|
|
RE: Grčija (primerna za naše male ) 6.5.2007 21:58:12
|
|
|
|
s0ncek
|
zdravo. glede na naše izkušnje ti predlagam otok Zakintos v Jonskem morju (se pravi avion ne leti daleč), kraj Laganas - je sicer znan po zabavah mladih a čenisi ravno na glavni uluci sploh ne veš, kako rajajo. Je pa plaža frnomenalna...peščena, voda dosti plitka na začetku..predvsem super topla in čista, ker je pol zaliva naravni park zaradi želv. Mi smo bili lani z agencijo Generacijo 25+, v appartmajih Rania in gremo letos spet. app Pink panter pa ne priporočam za družine. Poglej letošnji program, ki je namenjen samo za mlade družine, kar je super zaradi druženja ; www.25plus.
|
|
|
|
RE: Grčija (primerna za naše male ) 6.5.2007 21:59:49
|
|
|
|
s0ncek
|
pardon je zbrisalo del spletnega naslova www.25plus.si
|
|
|
|
RE: Grčija (primerna za naše male ) 7.5.2007 13:33:47
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: s0ncek zdravo. glede na naše izkušnje ti predlagam otok Zakintos v Jonskem morju (se pravi avion ne leti daleč), kraj Laganas - je sicer znan po zabavah mladih a čenisi ravno na glavni uluci sploh ne veš, kako rajajo. Je pa plaža frnomenalna...peščena, voda dosti plitka na začetku..predvsem super topla in čista, ker je pol zaliva naravni park zaradi želv. Meni je bil pa ravno tale laganas najbolj adijo, ker je bilo na tisti lepi plaži milijarda ljudi... Pa še Laganas je povsem angleški, z angleškimi pubi, zajtrki, pivom... Nimaš obutka, da si v Grčiji.
|
|
RE: Grčija (primerna za naše male ) 7.5.2007 20:47:28
|
|
|
|
s0ncek
|
yassou, hja mi te izkušnje konec julija nismo imeli in konec junija je gotovo ni; je pa center popolen žur, ki pa kdaj pa kdaj tudi nam staršem zapaše a topla voda odtehta vse; drugače je pa otok zelo nedotaknjen tako po naravi kot po vasicah;
|
|
|
|
RE: Grčija (primerna za naše male ) 27.5.2007 10:55:26
|
|
|
|
tejcka
|
Hojla Caillou, mi gremo že 18. junija. Vzeli smo prvi možni termin, ker takrat še kao ni hude vročine (bomo videli, kako bo letos). Če želiš, te obvestim kakšno je realno stanje, ko se vrnemo nazaj. Zakintos ti odsvetujem, sem bila in se mi ne zdi primeren za družine (se strinjam z Viv...). Z mojim sva bila pred dvemi leti v Pargi (Grčija, celina) in je blo fenomenalno. Bla sva v enem manjšem družinskem hotelu (Christania) in sva rekla, da ko bova mela froca, gremo pa že spet tja, ampak ker je ta hotel zakupila ena madžarska agencija je nama Parga padla v vodo. No v kolikor jo bo Avantura spet še kdaj tržla, bomo šli takoj tja. Lp, T.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dolina zapuščenih mlinov – Mazurinov mlinDelo je opravljal mlinar – gospodar, ki je v jesenskih in zimskih dneh, ko je imel največ dela, mlel tudi ponoči. Kmetje...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?