|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grčija (primerna za naše male )
28.4.2007 9:53:18   
caillou
Katero letovišče (otok) v Grčiji bi predlagali družini z malimi otroci ? Kateri otok, v katerem kraju, hotelski kompleks ali apartmaji, mali bazenček pred hotelom, igrala, mirna lokacija,... Hvala za vse informacije.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grčija (primerna za naše male )
28.4.2007 19:06:42   
jana30
Uporabi iskalnik.To tem se veliko pisala.Poglej si slikice v mojem albumu.

Carpe diem !

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2007 8:35:08   
viv_
Ja, je bilo že kar nekaj napisanega. Jaz imam tudi en album na to temo.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2007 17:52:10   
tejcka
Mi gremo na Kreto, hotel Marmin bay!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2007 17:57:01   
tejcka
Poglej na www.sunholidays.si, pejt pod Kreto in poglej hotel Marmin bay. Hotla sm prpet link, pa ni šlo.... :(

(odgovor članu tejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2007 20:19:53   
caillou
Hvala vsem za info. Tejcka, tale tvoja zadevica mi je še posebej všeč. Bomo videli, mogoče. Cenika za september pa še niuser posted image  V katerem terminu greste vi ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu tejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2007 21:58:12   
s0ncek
zdravo. glede na naše izkušnje ti predlagam otok Zakintos v Jonskem morju (se pravi avion ne leti daleč), kraj Laganas - je sicer znan po zabavah mladih a čenisi ravno na glavni uluci sploh ne veš, kako rajajo. Je pa plaža frnomenalna...peščena, voda dosti plitka na začetku..predvsem super topla in čista, ker je pol zaliva naravni park zaradi želv. user posted image Mi smo bili lani z agencijo Generacijo 25+, v appartmajih Rania in gremo letos spet. app Pink panter pa ne priporočam za  družine. Poglej letošnji program, ki je namenjen samo za mlade družine, kar je super zaradi druženja ; www.25plus. user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2007 21:59:49   
s0ncek
pardon je zbrisalo del spletnega naslova   www.25plus.si

(odgovor članu s0ncek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.5.2007 13:33:47   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: s0ncek

zdravo. glede na naše izkušnje ti predlagam otok Zakintos v Jonskem morju (se pravi avion ne leti daleč), kraj Laganas - je sicer znan po zabavah mladih a čenisi ravno na glavni uluci sploh ne veš, kako rajajo. Je pa plaža frnomenalna...peščena, voda dosti plitka na začetku..predvsem super topla in čista, ker je pol zaliva naravni park zaradi želv. user posted image

Meni je bil pa ravno tale laganas najbolj adijo, ker je bilo na tisti lepi plaži milijarda ljudi... Pa še Laganas je povsem angleški, z angleškimi pubi, zajtrki, pivom... Nimaš obutka, da si v Grčiji.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu s0ncek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2007 20:47:28   
s0ncek
yassou,user posted image
hja mi te izkušnje konec julija nismo imeli in konec junija je gotovo ni; je pa center popolen žur, ki pa kdaj pa kdaj tudi nam staršem zapaše a topla voda odtehta vse; drugače je pa otok zelo nedotaknjen tako po naravi kot po vasicah;

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.5.2007 10:55:26   
tejcka
Hojla Caillou, mi gremo že 18. junija. Vzeli smo prvi možni termin, ker takrat še kao ni hude vročine (bomo videli, kako bo letos). Če želiš, te obvestim kakšno je realno stanje, ko se vrnemo nazaj.
Zakintos ti odsvetujem, sem bila in se mi ne zdi primeren za družine (se strinjam z Viv...).
Z mojim sva bila pred dvemi leti v Pargi (Grčija, celina) in je blo fenomenalno. Bla sva v enem manjšem družinskem hotelu (Christania) in sva rekla, da ko bova mela froca, gremo pa že spet tja, ampak ker je ta hotel zakupila ena madžarska agencija je nama Parga padla v vodo. No v kolikor jo bo Avantura spet še kdaj tržla, bomo šli takoj tja.

Lp, T. 

(odgovor članu s0ncek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.5.2007 11:25:10   
Putka
Mi smo bili lani junija na Karpatosu, v mali vasici Amopii. Letos bi šli spet, pa imamo novorojenčkauser posted image . Pa 4-letnica ne more pozabit lanskega dopusta. Vsi kompleksi so imeli bazen, pa morje je super, že junija je bilo precej vroče. Ampak na Karpatosu ves čas prijetno pihlja.

(odgovor članu tejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dolina zapuščenih mlinov – Mazurinov mlin
photo
Delo je opravljal mlinar – gospodar, ki je v jesenskih in zimskih dneh, ko je imel največ dela, mlel tudi ponoči. Kmetje...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?