|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grčija- vročina
29.6.2007 14:01:52   
giina
Pozdravljene!

Za vse,ki imate rezerviran dopust v Grčiji - a vas je kaj strah te vročine- baje je 45 stopinj- bilo po televiziji. Mi imamo rezervirano sicer čez 14 dni, vendar bomo najbrž odpovedali, me je strah zaradi tamalih. Pa še dons so mi rekl v agenciji, da v hotelu s 3 zvezdicami ni klime!!.

l.p.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grčija- vročina
29.6.2007 14:13:25   
tinkamiška
Hojla

Mi gremo v četrtek na Chios. Spremljam temperaturo preko neta, pa še ni presegla 33 stopinj, tako, da me ne skrbi kej preveč. Soba ima klimo, čez dan pa precej piha na tem otoku...

Kam greste pa vi?

Najboljše, da pogledaš preko interneta kakšne so kej T tam kamor greste...

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu giina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2007 14:15:05   
viv_
Za vse, ki greste peš v mesto, a vas kaj skrbi, da bi vas avto povozil?

Statistično gledano več ljudi umre zaradi tega, kot zaradi vročine. user posted image  Saj si v senci, veliko piješ, hladiš se v vodi, soba je klimatizirana, pa je... Nima smisla komplicirat.

Sem bila v Turčiji, temperatura je kazala v avtu na termometru 46, pa smo preživeli. To je suha vročina in se da dihat.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2007 14:15:47   
viv_
U, sem šele zdele videla to zaradi klime... Ja, to je pa fajn če je...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2007 16:28:38   
ona
Ravno ta teden imam kolegico na Rodosu na dopustu in mi je včeraj rekla da je res 45 v senci,samo se da preživet,ker prijetno pihlja in se niti ne občuti take vročine.če mi je ona to rekla,ko sploh ne prenese vročine,je po moje uredu!
Tolko za informacijo

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2007 21:36:27   
bilbo
ne paničari.
Če boš stornirala, kdo bo plaačl storno stroške?
zaavrovanje velja samo za zdravstvene težave

(odgovor članu giina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2007 12:14:03   
bamby

Za zunaj ni problema, če je vročina, ker je suh zrak in čisto komot za preživet. Precej lažje kot pri nas pri 30 stopinjah. Zna pa nastati problem ponoči, če nimate klimeuser posted image .
Najboljše, da se preselite kar na balkon user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bilbo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.7.2007 22:55:59   
BLAŽIKA
Če nimate klime znajo biti težave ponoči. Da pa bi najeli drugi hotel oz. sobo z klimo pa se ne da?

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.7.2007 22:59:56   
rija
kaj pa vem...jaz brez klime v sobi, v tem času nebi šla v grčijo....podnevi res ni problem, ker piha, ampak noči znajo biti pa hudičeve....pa nekaj proti komarjem si nesi zraven.....to je šele hudič.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu giina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2007 9:27:20   
Anonimen
Če greste na otok, malo dvomim da je suha vročina in se da preživet, celo pa brez klime.
pr nas mamo že nekaj časa tako vročino, plus vlago, pa bo še huje, ne glede na to, pa otroci zuni letajo ko zmešani, se igrajo, se kopajo, uživajo. Pa ne mi rečt, da so vajeni, ker niso, so kar evropski otroci. Tako, ad se zaradi vročine čez dan, da uživat in preživet. Vendar brez klime, pa je ponoči huda, otroci bodo nenaspani, tudi vi, pa tečni potem še čez dan.
Aja pa senca ti pri tej vročini nič ne pomaga, je vroče isto in sploh nimaš občutka, da si v senci, razen, da ti sonce direkt na glavo ne nažiga.
Če si zrihtate klimo, potem ni panike, če pa klime ni, pa raje odpovejte ali prestavite. V taki vročini čez dan, se noči nič ne ohladijo in si lahko tudi zuni na balkonu v savni. No vsaj pr nas je ponoči 33 ali pa še več, ap probajte spat pri tej vročini, s tem, da se sobe čez dan pregrejejo in ni šans, da ohladiš. Ko nas nekaj dni ni bilo in tudi klima ni bila prižgana, je bila temperatura v sobi 40 stopinj, s tem, ad je takrat bilo zunaj samo 37 stopinj.

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 3.7.2007 9:30:36 >

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.7.2007 12:55:57   
viv_
No, da se preživet tudi brez klime, tudi ponoči...

Smo bili lani v šotoru, poleti, v Grčiji, pa ni bilo panike...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.7.2007 13:19:02   
Anonimen
seveda se da, samo ne pri 47 stopinjah. jaz sem bila pred 2 letoma avgusta na krfu v šotoru, pa je bilo mal toplo pa vseeno superca. Najboljši izlet kar sem ga imela. Je pa res, da ni bilo take vročine, kot jo zdaj napovedujejo.

Vse je odvisno kaj hočeš imeti od dopusta, koliko pohajkovanja in gledanja znamenitosti, koliko šopingiranja, koliko kopanja in sončenja..... koliko stare otroke, kolk prenašaš vročino. Jaz jo super, pa vseeno ne grem iz bajte in ne na plažo pri tej vročini.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.7.2007 18:48:09   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: giina

Pozdravljene!

Za vse,ki imate rezerviran dopust v Grčiji - a vas je kaj strah te vročine- baje je 45 stopinj- bilo po televiziji. Mi imamo rezervirano sicer čez 14 dni, vendar bomo najbrž odpovedali, me je strah zaradi tamalih. Pa še dons so mi rekl v agenciji, da v hotelu s 3 zvezdicami ni klime!!.

l.p.

Ni tako strasno, da se ne bi mogli prav fajn imeti na dopustu. Vroce bo vsekakor, si pa lahko tudi kako pomagate. Cez dan bo itak pihljalo, a za ponoci ce ni klime ( sama se prav izogibam klime) pa na stole razprosti brisace za na plazo namocene z mrzlo vodo. Ne pijte mrzlih tekocin in stusirajte se z vroco vodo. Bolj topla je, boljse je. Fora je v tem, da izenacujes notranjo temperaturo organizma z zunanjo temperaturo in ti je pri manjsi razliki manj tudi vroce. Prav zato te tudi, ko ti je vroce pa popijes nekaj mrzlega, oblije pot - povecas razliko v  temperaturah. Morje ima tudi v vsakem primeru nekaj stopinj pod telesno temperaturo, pa se lahko prav prijetno "namakate" in kot je nekdo ze napisal, suha vrocina se dalec boljse prenasa. Nikakor pa ne pozabiti na pitje zadostnih kolicin vode tudi ce niste zejni - po pozirkih skozi cel dan, saj je v suhi vrocini vecja moznost dehidracije (ko postanes zejen si ze dehidriran). Sicer pa po Grciji pijte samo ustekleniceno vodo.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu giina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.7.2007 18:51:51   
polona2
Stric se je ravno vrnil z Rodosa, 42 stopinj je bila stalnica.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.7.2007 16:29:23   
tejcka
Mi smo se vrnili pred enim tednom iz Krete. Blo je res hudičevo vroče, ampak se je dal zdržat. Je pa res, da smo mel klimo. Pozanimaj se na agenciji, če lahko doplačaš klimo. Mislim, da se itak to da. Otroci pa itak dobro prenašajo vročino, vsaj naš 10mesečnik jo je. Prvič je prespal celo noč!!! Tko, da se kljub vročinskemu valu nisem želela vrniti domov, ker sem se tam resnično naspala.

Jah, pa srečno!

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.7.2007 10:23:21   
elizabeta p
Tejcka, kako pa je kaj na Kreti? Mi gremo v Nichollas Villas. Kaj poznaš?

(odgovor članu tejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.7.2007 15:45:33   
Nika v službi
Nikamor brez klime, to je moje mnenje! Ne doma, ne v avtu, vsekakor pa ne v hotelu na dopustu! Sploh še pri teh temperaturah.

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.7.2007 9:54:29   
kepa*
Včeraj smo se vrnili z Lefkasa, pa sploh ni bilo tako vroče, kot pravite. Prav prijetno, zvečer skoraj malce hladno. Smo imeli klimo, a je sploh nismo potrebovali. Je doma bolj vroče kot tam.

Letos pa bo!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?