|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gotovo je
6.10.2004 13:07:18   
Neža81
Ravnokar sem dol pogledla in eto, M je tuu!!!!:hudicek::hudicek::hudicek:

Prosim za malo tolažbe! 9nebesa

Neža81
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Gotovo je
6.10.2004 13:08:58   
Lučka*
Uboga, bo pa naslednji mesec.
Lučka*

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Gotovo je
6.10.2004 13:15:10   
pi
Ne sekiraj se mogoče pa bo naslednji mesec več sreče. Jaz komaj čakam da preneha :hudicek:, da bova z mojim možekom spet delala na :duda:. Sicer pa je to fajn delo a ne ? Nevem če obstaja kdo, ki tega ne dela rad.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Gotovo je
6.10.2004 13:25:08   
mozart
Neža ne sekiraj se preveč. Preberi moja sporočila-Tija, preimenovana v Mozart.Trudiva se že več kot 6 mesecev, bo že skoraj 1 leto.Vsak mesec isto razočaranje:hudicek:. TUDI NAM BO POSIJALO SONCE:duda:, meni že.......zunaj ne v trebuščku ( žal) !

Jaz sem se sprijaznila, pravkar se v službi, namesto da bi delala bašem s čipsom:)- in berem vaše meile:love: . Sedaj grem k frizerju za dušo:bravo:, potem pa .................

l.p.:angel:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Gotovo je
6.10.2004 13:28:48   
Maja**
Neža, tako pač mora biti, jaz se kar s tem tolažim. Počakaj da :hudicek: odide tja, od kjer je prišla, potem pa pridno :sloncek::sloncek:, drug mesec pa jo bmo skupaj nepričakovale in to hudičevko mogoče za 9 mesecev pregnale nekam drugam!

Tudi jaz imam danes "žretni" dan, samo gledam kaj bi pojedla, sem dobila dobro idejo od Tije - Mozarta.

Pa pa in vsaki eno :rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Gotovo je
6.10.2004 13:29:05   
Neža81
Jaz sem se pa od žalosti odločla da grem danes po službi k manekerki. Imam lepe dolge nohte in mi jih vsake tolko časa lepo poriše. Da ne bo pomote, kljub dolgim nohtom delam vsa gospodinjska opravila:)-:)-. Moj lubi ima zelo rad, kadar ga moji dolgi nohti čohljajo po hrbtu in mu je zelo všeč če imam lepo urejene in porisane. Ponavadi ko pridem od manekerke mi reče: "Čuj, ka maš danes spet novo frizuro na nohtah?" :bravo::bravo::bravo: In že sem dobre volje. Sicer pa mam doma tako humorističnega lubija, da bi mi brez njega bilo res zelooo dolg čas.

Neža

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Gotovo je
6.10.2004 13:36:03   
neža76

Neža, ne bodi žalostna..... veš kaj tudi mene nekaj špika, dako da bo verjetno jutri :hudicek::hudicek::hudicek: M tudi pri meni!!!

Boš videla.... Tudi Nežam bo uspelo!!

Neža76:metulj:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Gotovo je
6.10.2004 13:39:42   
Neža81
Neža 76!

Prav imaš, tudi Nežam bo uspelo!!!

Mogoče bova celo kdaj skupaj vozek tiščale na sprehodu. :)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Gotovo je
6.10.2004 13:42:30   
tinkamiška
Veš, Neža81 jst sem bla prejšnji mesec tudi tako žalostna in sem šla tudi k manikerki:), sem si rekla, no se bom pa malo razvajala, sem se prijavila tudi na Thai Chi, da se bom malo skulirala in v kratkem začnem tudi z trebušnimi plesi, čeprav sem enkrat že hodila na en drug tečaj.
Torej, dam ti prav, da se malo pocrtkljaš, pa potem te bo še tvoj dragi malo in boš videla spet bo kmalu čas, ko boš NEčakala in mogoče bodo:modri::roza:!

Poljubček,

Tinka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Gotovo je
6.10.2004 13:44:50   
Neža81
Sem pred 20 minutami dragemu povedla, da š ene bo :duda: in da sem malo žalostna. Pa še sama sem brez šefa v službi in mi je melo tečno. Še dobro da imam vas. Pa mi je zdaj moj prneso čokolado, ker ve da kadar sem žalostna mi čokolada zelooo pomaga:bravo:.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Gotovo je
6.10.2004 13:45:18   
saba
joj Neža, žal mi je, pa še tako sm ti pisala včeraj, da test kar naredi...res mi je žal.

bo pa naslednjič, ne se sekirat.......vse ob pravem času.
lepo hopa-cupanje ti želim po končani M. in več sreče

lp
saba

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Gotovo je
6.10.2004 13:48:15   
Neža81
Saba nič ti ne rabi bit žal za včerajšnje pisanje. Saj sem danes komaj naredila test. Dve uri bi še počakala, pa bi prihranla 1600 sit. Ampak od teh 1600 sit nisem nič bol revna. :)-

Sicer pa mi digi dagi zelooo paše in ponavadi komaj čakam, da mojga zagledam, ko pridem iz službe 9nebesa.
Ga mam najbol na svetu rada.

Cmooka - eto enga lubčka za njega

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.