|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gosta hrana in dojenje
5.9.2005 11:47:15   
Anonimen
Zdravo!

Maja ima 6,5 meseca in je zjutraj mlečno kašico, ampak jo poje samo cca 50 ml ali pa še to ne. Potem ji ponudim še dojko, vendar mi jo zavrne in jo potem podojim šele čez kakšno urco dve. Je to normalno, če poje tako malo hrane da se potem dojimo tako pozno? Imam pa potem tako polne dojke da je kaj. Ne bi rada še prenehala z dojenjem. Za kosilo ji naredim kuhano zelenjavo, ki jo tudi poje v min. količini in prav tako večerjo. Sem že čisto zmedena.

No če ima kakšna kakšen pameten nasvet glede tega se priporočam.

lp Lu in Maja
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Gosta hrana in dojenje
6.9.2005 6:59:32   
Anonimen
Uh..moj pa ne mara goste kašice zjutraj. Moj mlekec in mlekec iz flaške.
Preden sem to pogruntala, sem cel paket keksolina vrgla stran.
Predvidevam, da jih zjutraj paše kaj bolj lahkega. Vsaj pri mojem je tako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Gosta hrana in dojenje
6.9.2005 11:25:05   
Soncnica
Hoj!
Jaz ti ne morem ravno ponudit odgovora, lahko te samo potolažim, da smo v podobni situaciji
Ko je bil Jaša star cca 4,5 mesece sem mu začela dodajat zelenjavne kašice (saj vem kaj pravijo o dojenju, ampak Jaša je res velik fantek in dojenja zaradi tega sploh nisva zmanjšala). Problem je bil ravno v tem, da tudi ko naj bi bil lačen in se je želel dojiti, kašic ni maral. Ničesar razen mojega mleka. Pojedel je res majhne količine (manj kot 50 ml).
To smo počeli cca 10 dni, potem pa prešli nazaj na dojenje, saj 3 dni ni kakal. Zdej imam sicer ful mleka, se izključno samo dojiva in to cca vsako uro.
Groza me je, če pomislim, da se bomo čez dva tedna spet lotili uvajanja goste hrane

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Gosta hrana in dojenje
8.9.2005 12:58:00   
Anonimen
Ja res je kar problem z tem. Zdaj pa mislim, da sem fasala še mastitis. Me desna dojka tako močno boli da je joj, pa še ena rdeča lisa je pod bradavico kar je verjetno to to. No samo vročine pa nimam, sem pa močno prehlajena. To sem se verjetno nalezla od Maje. Zdaj jo pa jaz kar najprej podojim in šele na to hrana. Ali pa kot je bilo danes ob 10 uri dojenje, spanje za 1 urco, potem pa banana in jabolko. Naslednji obrok bo zopet dojenje in nato kosilo. Čas med posameznimi dojenimi obroki je pa ponavadi 4-5 ur. Saj ni čudno da je tako, ko smo se pa prej dojile na 2 urce.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.