|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gosta hrana - že spet! :-)
25.3.2005 17:42:01   
Veverička
Upam, da mi bo katera pomagala!
Moj "sinko debelinko" je star 4m in 11 dni. Do zdaj je polno dojen brez težav, zadnjih par dni pa, kot da se mu meša :zmeden: Ko z mojim :love: kaj jeva, mali čisto popeni, kar trest se začne in sitnari.
Sicer sem imela namen vsaj do petega m. polno dojiti pa ne vem, če bom zdržala, ker je res nemogoč. Nameravala sem začeti s sokci (sem kupila sokovnik), danes pa me je v DM-u premamilo pa sem kupila od Alete rižev zdrob, ki se meša z vodo.
No, zdaj pa vprašanje: mislite, da moram tudi ta zdrob uvajati samo po žličko (tako kot sadje in zelenjavo), mu lahko dam to zvečer (mogoče bo boljše spal - zdaj se cca. 4x ponoči želi dojiti) ali bi bilo boljše zjutraj? Kako ve to delate?
hvala in deževen :( pozdravček!
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.3.2005 18:04:30   
Uti
Živjo!

Jaz sem začela z drugo hrano nekje pri 4,5 mesecih, ker je bilo ponoči nevzdržno. Vstajal je na vsaki dve uri in jedel. Ob osmih zvečer mu dam približno 170 ml riževe kašice in spi lepo do 4. - 5. ure. Potem sem pa še čez dan začela z zelenjavo. Nisem nič sokcov delala, samo kašico. Pa še to jo speštam na z vilico, ker električni aparati uničijo vitamine. Vsako vrsto zelenjave sem dajala tri dni, vsakokrat od pet do deset žličk, pa ni nobenega problema. Prav fino je.

Zvečer pa ti priporočam kaj bolj gostega (riž, zdrob), pa bo sit!

Uti

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2005 19:25:57   
Anonimen
Jaz sem mu najprej samo malce za poskusit dala...nekaj žličk. potem pa sem večerni obrok kar zamenjala z riževim zdrobom - prav tako od Alete, ki se meša z vodo. Naj povem, da nisem dosegla rezultata. da bi potem kaj dlje spal:((. Prav tako se je zbudil na tri ure ponoči in hotel pri meni jesti. Ampak sem bila kar vztrajna. Potem, ko je bilo čez dan že več obrokov druge hrane, pa je začel tudi ponoči spati.:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2005 20:04:20   
Anja167
Hoj! Pri nas je bilo zelo podobno in smo pri 4,5 mesecih začeli s sokci. Takimi svežimi, ne kompotki. Napaka! Bil je tudi po en teden zaprt in se mi zdi, da mu ni bilo najbolj fino. :( Sadne kašice smo potem začeli jesti pri 5,5 mesecih in nato riževe kašice pri 6 mesecih. Pa se mi zdi, da bi šla danes, če bi uvajala, najprej na riž, potem na sadje. Torej bi npr. začela z rižki pri 5,5 mesecih (zvečer) in s sadjem pri 6 mesecih (opoldne). Aja, tamali bi se mi pa pred tem pač še en mesec na trepalnice metal... :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2005 12:42:58   
Pupica
Tudi mi smo malo čez 4 mesec začeli dodajat. Najprej vsako stvar le za poizkusiti. Juhico, sokec, jabolko, banano, kašico...

Potem pa je začela ponoči se zbujat(od 1 meseca naprej je spala po celo noč od 9-6) okoli 3-4 in sva se dojili.

Po dodani kašici zvečer(kar po flaši) je prespala spet celo noč celo od 8-8h.

Tako, da se splača dati zvečer, ostalo pa se le dojita.Za poizkusit nove hrane, mu pa lahko daš od svojega obroka.
Lp:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?