|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gospodinjski pripomočki
9.2.2009 20:29:40   
massylou
Tudi sama imam drobno prošnjo za uporabnice in uporabnike RR.

Stvar je taka: z možem, hčerkico in okroglim trebuščkom smo končno dobili priložnost, da gremo na svoje, v podnajemniško stanovanje.

Ker bo ob vselitvi stroškov ogromno (varščine, predplačila, dokupovanje opreme...) in pri financah nisva ravno v rožnatem stanju, nama bo vsak prihranjen € prišel prav.
Večino pohištva imava (kar nujno potrebujeva), kuhinja je že notri, vendar smo praktično brez gospodinjskih pripomočkov.

Če kdo ne potrebuje, ravno menjava ali se na katerikoli način želi znebiti kuhinjskih drobnarij, bodo pri nas več kot dobrodošle.

Potrebovala bi marsikaj, krožnike, pribor, večji nož, piskerčke vseh dimenzij, kako ponev, deske za rezanje, ribežan, škatlo za kruh, cedila, kuhovnico, odpirač, zajemalke, prijemalke, tehtnico, podstavke, cedila, valjar, take in drugačne skledice, posodice, pekač za pečico, ...
Nekaj malega morda lahko narabutava od staršev, nekaj bo zagotovo treba dokupit, vendar bi bila vesela česarkoli, kar sodi v kuhinjske predale in omarice.
Barva in starost nista pomembni, samo da je celo in uporabno.

Sem iz LJ in lahko prevzamem sama, prav tako lahko krijem stroške poštnine v primeru pošiljanja.

Hvala in topel pozdravček vsem.
Maša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gospodinjski pripomočki
9.2.2009 20:55:37   
Anonimen
Dobra prosnja user posted image ,ziher bo kaksna (ali vec darovalk) veselih.

Jaz nimam nicesar, ker gre sproti vse v reciklazo.
Oziroma imam, smucke Elan, sulice, z vezmi in pancarji, ce ti pri selitvi slucajnoooooooooooo kaj prav pride :).

(odgovor članu massylou)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2009 21:43:25   
massylou
user posted image

user posted image

Smučk ne bomo rabili. Res je, da bomo v 13. nadstropju in če se dvigalo pokvari, ni 2x za rečt...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2009 23:14:41   
caligula
jaz grem v četrtek v lj, če mi pustiš mail naslov na zs se lahko kaj dogovorimo. nekaj piskrov bi se najdlo, ker je moj oče obseden z njimi in jih redno mečemo skoraj nove vsako leto stran, pa meni je ostalo od študentskih dni nekaj stvari, a če manjka kakšen krožnik iz kompleta je problem?

Moj JAŠA je sonček, moj JAŠA je zlat, sladak kot bonbonček, ga vsak ima rad!

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2009 23:59:52   
massylou
Dobrodošlo je karkoli, komplet ali samo posamezni kosi. Hvala.
Imaš ZS.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2009 13:18:22   
massylou
Uporabnici ribica se najlepše zahvaljujem za vse podarjeno (krožnički, šalčke, likalnik, paličnik). Hvala tudi za možnost dostave v LJ.
Sem zelo vesela in vse bomo pridno uporabljali.

user posted image user posted image

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2009 13:28:36   
massylou
Prav lepa hvala tudi mali koali za celoten jedilni komplet (krožniki, sklede, jušnik...). Super je in prišel bo še kako prav.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2009 11:09:49   
dašabina
sporoči, če še kaj rabiš, višek mi hodijo 4 enaki kozarci za vino, 4 visoki za sok, set skodelic za kavo, nekaj zajemalk, lesenih žlic, nož za kruh, ožemalnik za limone (ročni), košarici za kruh....., kakšen prt bi se našel.......

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2009 18:55:36   
massylou
Živjo.
Od naštetega bi mi prav prišli kozarci, zajemalke, nož za kruh, košarice za kruh. Ne bi se branila niti prta. Mislim, da bo naša miza 4-oglata, ampak to niti ni bistveno user posted image . A z lesenimi žlicami si imela v mislih kuhovnice? Te že imam.

Hvala.
Lahko krijem poštnino ali možeka pošljem osebno dvignit, če ste iz LJ ali bližnje okolice...

Topel pozdravček.

Poslala tudi ZS, če potrebuješ tel. št.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2010 17:51:46   
TheAncika92
Lep pozdravček vsem!

Mogoče katera ve kje bi lahko kupila pekač za peko vafljev (veste tistega ki zgleda kot toster sam ni:)).  No bolj me zanima v kateri trgovini.

lep pozdrav

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2010 20:01:06   
valerija77
http://www.lovecnacene.si/aparat-za-peko-palacink-pekac-vafljev/m/707213/

(odgovor članu TheAncika92)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2010 20:08:57   
TheAncika92
Najlepša hvalauser posted image . Kaj pa mogoče tako, se jih videli že kje v trgovinah?

Drugače pa še enkrat hvala.

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.1.2010 8:13:49   
valerija77
Žal v trgovinah nisem bila ravno pozorna na ta aparat, možno pa da ga imajo. Imam pa nekaj stvari zate, če še kaj potrebuješ. Malo sem pobrskala in imam 5 steklenih posodic za puding, večji emajliran lonec, emajl pekač, ponev, silokonski pekač v obliki snežaka, nekaj plasične posode, nekaj servet, kovinsko žlico za sladoled, plasičen ožemalnik limon, cedilo, pa še bi kaj našla ker imam itak preveč vsega. Sporoči, če ti kaj pride prav.

(odgovor članu TheAncika92)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.1.2010 10:49:13   
valerija77
Ups...user posted image sem vidla da ti tega ne rabiš ampak je rabila ena druga, že nekaj časa nazaj...še enkrat oprosti.

Neposredna povezava do sporočila: 14
7.1.2010 15:54:26   
TheAncika92
NI problemauser posted image .

Lepo se imej.

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?