Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 3.11.2007 17:41:28
|
|
|
|
Janya
|
Gosenica je lezla počasi na drevo je migala na kratko je migala dolgo Primigala je k meni v lonček sem jo dal nikar mi ne pobegni zažugal sem dejal Ko v lonček sem pogledal je notri ni bilo pred oknom pa je letal metuljček prelepo
|
|
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 3.11.2007 17:42:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Gosenica je lezla, počasi na drevo pomigala na dolgo, pomigala kratko. Primigala je k meni vlonček sem jo dal nikar mi ne pobegni, zažugal sem, dejal. Ko v lonček sem pogledal je notri ni bilo pred oknom pa je letal metuljček prelepo.
|
|
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 3.11.2007 17:42:48
|
|
|
|
zoom zoom
|
Hvala. To je bilo pa res hitro. Lp
|
|
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 3.11.2007 17:45:31
|
|
|
|
Seven*
|
To mi delaj. To si Ema cele dneve poje, pa nisem vedela besedila!
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 3.11.2007 17:47:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR To mi delaj. To si Ema cele dneve poje, pa nisem vedela besedila! Pa bi vprašala. Tle pa res vse vemo, če ne ena, pa druga
|
|
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 3.11.2007 19:19:21
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR To mi delaj. To si Ema cele dneve poje, pa nisem vedela besedila! Pa bi vprašala. Tle pa res vse vemo, če ne ena, pa druga Bom drugič!
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 3.11.2007 21:36:38
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
To je pa pesmica absolventskih izletov. Kok je blo lepo.
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 5.11.2007 14:53:45
|
|
|
|
honey
|
Hvala tud od mene!!!!!!!!!!!!! Mi2 hodiva na telovadbo za 2+ in jo vsakič na koncu zapojejo, samo jo še zmeri ne znam Se bom potrudila in se jo navadla!
|
|
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 1.11.2009 18:44:23
|
|
|
|
thaiss
|
naš tudi poje zadnji teden to pesmico. a ima katera posneto, ker je tudi na emule ne najdem
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?