|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gorenjke help - pomlad je tu!
19.2.2008 17:05:05   
Pikec
Ej Gorenjske ženskice, eno vprašanje:

A bi se trobentice pa narcise pa take rože obdržale, če bi se jih ven posadilo, al je še prezgodaj?
Kaj pa če dam v korita, bojo pokrepale al bojo preživele?
Posadila pa ne bi čebulic ampak une k so že mal ven prkukale k se jih kupi v Merkurju in podobno.

Kaj pravite, bi prežvele?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gorenjke help - pomlad je tu!
19.2.2008 17:12:06   
Netopirčy81
k pa vem.glede na to, da so že zvončki pokukali... user posted image al pa še mal počak no.

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2008 21:57:31   
Gina
Pikec, narcisa je prezimna roža, to pomeni, da ni občutljiva na mraz - v osnovi. Če jo silijo, da prej cveti, jo sicer lahko imaš čez dan zunaj najbrž, ponoči pa jo raje postavi kam notri - ne na zelo zakurjeno. V vsakem primeru ti bodo čez par dni odcvetele. Pusti jih, da se posušijo, spravi v klet čebulice na hladno za čez poletje, potem pa jih zakoplji v zemljo, na travnik ali v lonček in so lahko spet celo jesen in zimo zunaj. Spomladi bodo pa pognale ponovno. In potem jih lahko pustiš zakopane, ker vsako leto spet pririnejo, še namnožijo se vmes.

Trobentice pa najbrž lahko presadiš, samo moraš fejst zalit.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2008 11:46:34   
Pikec
Trobentice pa najbrž lahko presadiš, samo moraš fejst zalit.

Aha u tem, je keč....da so mi notr krepaleuser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2008 14:30:25   
bt08
Jaz dam vedno konec februarja al pa začetek marca ven te rožce,tko da ni blema,kr daj,samo zalivat je fajn z mlačno vodo.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2008 20:02:13   
Gina
Trobentice vedno notri krepajo, ker pač niso narejene za notri, so narejene za mrzlo. To velja za vse zgodnje cvetlice.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2008 23:14:06   
malika
če  boš imela trobentice notri bodo vse pokrepale, zunaj pa bodo prav srečne. Če bo pritisnil hud mraz bodo mogoče malo omedlele, ampak ko spet posije sonček si opomorejo, tako da kar veselo na delo in si okrasi police user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2008 11:52:10   
Pikec
Meni so se pa ful smilile, pa sem jih notri nesla. Ker se mi je zdelo da jih bo zuni zeblo. Pol so mi pa notr krepale. user posted image

Nisem jst za rože. Očitno. Zgleda da bi še polarnega medveda v dnevno dala spat, da ga ja ne bi zeblo.user posted image

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?