Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gorenjke help - pomlad je tu! 19.2.2008 17:12:06
|
|
|
|
Netopirčy81
|
k pa vem.glede na to, da so že zvončki pokukali... al pa še mal počak no.
|
|
|
|
RE: Gorenjke help - pomlad je tu! 19.2.2008 21:57:31
|
|
|
|
Gina
|
Pikec, narcisa je prezimna roža, to pomeni, da ni občutljiva na mraz - v osnovi. Če jo silijo, da prej cveti, jo sicer lahko imaš čez dan zunaj najbrž, ponoči pa jo raje postavi kam notri - ne na zelo zakurjeno. V vsakem primeru ti bodo čez par dni odcvetele. Pusti jih, da se posušijo, spravi v klet čebulice na hladno za čez poletje, potem pa jih zakoplji v zemljo, na travnik ali v lonček in so lahko spet celo jesen in zimo zunaj. Spomladi bodo pa pognale ponovno. In potem jih lahko pustiš zakopane, ker vsako leto spet pririnejo, še namnožijo se vmes. Trobentice pa najbrž lahko presadiš, samo moraš fejst zalit.
|
|
|
|
RE: Gorenjke help - pomlad je tu! 20.2.2008 11:46:34
|
|
|
|
Pikec
|
Trobentice pa najbrž lahko presadiš, samo moraš fejst zalit. Aha u tem, je keč....da so mi notr krepale
|
|
|
|
RE: Gorenjke help - pomlad je tu! 20.2.2008 14:30:25
|
|
|
|
bt08
|
Jaz dam vedno konec februarja al pa začetek marca ven te rožce,tko da ni blema,kr daj,samo zalivat je fajn z mlačno vodo.
|
|
RE: Gorenjke help - pomlad je tu! 20.2.2008 20:02:13
|
|
|
|
Gina
|
Trobentice vedno notri krepajo, ker pač niso narejene za notri, so narejene za mrzlo. To velja za vse zgodnje cvetlice.
|
|
|
|
RE: Gorenjke help - pomlad je tu! 20.2.2008 23:14:06
|
|
|
|
malika
|
če boš imela trobentice notri bodo vse pokrepale, zunaj pa bodo prav srečne. Če bo pritisnil hud mraz bodo mogoče malo omedlele, ampak ko spet posije sonček si opomorejo, tako da kar veselo na delo in si okrasi police
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?