Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gorenje aparati v avstriji 13.9.2007 13:15:06
|
|
|
|
ZARA
|
Mediamarkt vem da ima Gorenjeve aparate in kar nekaj cenejše kot pri nas. Govorim za Villach, Graz ima pa tudi zihr to trgovino, ane? lpZ
|
|
RE: Gorenje aparati v avstriji 13.9.2007 13:18:48
|
|
|
|
KIKI****
|
Zara kje pa je villach-kje blizu meje?
|
|
|
|
RE: Gorenje aparati v avstriji 13.9.2007 13:25:00
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** Zara kje pa je villach-kje blizu meje? če greš čez predor Karavanke je takoj za mejo
|
|
|
|
RE: Gorenje aparati v avstriji 13.9.2007 13:34:11
|
|
|
|
KIKI****
|
No če katera še ve za kako trgovino ez mejo v avtsriji prosim da sporoči, za tole pa hvala jana in zara obema bom pregledala cene.
|
|
|
|
RE: Gorenje aparati v avstriji 13.9.2007 14:03:13
|
|
|
|
KIKI****
|
A pozna katera TUKAJ katero trgovino razen Mediamarkt ki ima gorenje aparate, ker ta trgovina jih j+ima bolj malo na spletni strani, bezveze se mi pa ne da gor vozit.
|
|
|
|
RE: Gorenje aparati v avstriji 17.9.2007 14:12:49
|
|
|
|
Hanna M.
|
jaz sem hotela v Avstriji kupiti Gorenjev pralni stroj, ki je tam za 150€ cenejši kot pri nas. Za vsak slučaj sem klicala na Gorenje servis, kako je z garancijo, če se lahko uveljavlja pri nas, pa so mi rekli, da jo je potrebno uveljavljati kar v Avstriji. Po premisleku sem pralni stroj in sušilni stroj kupila pri nas, še dobro, saj se pri sušilcu takoj pojavila napaka na vratih.
|
|
RE: Gorenje aparati v avstriji 18.9.2007 8:12:50
|
|
|
|
atanja
|
A tud zdaj k je odprta meja? Mislimd aso ti zdaj dolžni tukaj popravit
|
|
|
| Stran: [1] |
izobraževanje in zaposlitevnččččččččZa katero delo se odloča vaš otrokzdravstvena smer (
26%)
delo v vrtcu/šoli (
14%)
odvetnik/ca (
12%)
igralec/ka (
5%)
kuhar/ica (
0%)
drugo (
43%)
Število vseh glasov: 65Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!