Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gobova omaka in 10-mesečni otrok 10.1.2011 13:49:15
|
|
|
|
mini86
|
js sm mu dala..tud prbližno pr teh mesecih..samo omakco in meso brez gob in pa z rižem..
|
|
RE: Gobova omaka in 10-mesečni otrok 10.1.2011 14:13:25
|
|
|
|
divans1
|
Pa da še tle vprašam... ka lahko osemmesečniku recimo podušim meso, pa mu nardim mal omace recimo s sladko papriko in kislo smetano?
|
|
|
|
RE: Gobova omaka in 10-mesečni otrok 10.1.2011 14:14:01
|
|
|
|
divans1
|
Po 1 letu pa že lahko jedo šampinjone, ne?
|
|
|
|
RE: Gobova omaka in 10-mesečni otrok 10.1.2011 14:24:41
|
|
|
|
Najaa
|
Gobe so zelo težke in se dolgo ne priporočajo. Po enem letu postopoma... Lahko pa narediš omakico s smetano, seveda.
|
|
|
|
RE: Gobova omaka in 10-mesečni otrok 10.1.2011 14:25:38
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Pa da še tle vprašam... ka lahko osemmesečniku recimo podušim meso, pa mu nardim mal omace recimo s sladko papriko in kislo smetano? iz teh sestavin bi js tko nardila..seveda imaš več možnosti... prepražla bi čebulco in prepražla meso..to bi mal dušila, potem pa dodala papriko, peteršilj, česen v prahu in na koncu kislo smetano.. potem bi pa koščke mesa vn izbrskala in mu jih narezala na drobno in nazaj v omakco dala..zravn lahko nardiš riž al pa pire
|
|
RE: Gobova omaka in 10-mesečni otrok 10.1.2011 14:26:56
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Pa da še tle vprašam... ka lahko osemmesečniku recimo podušim meso, pa mu nardim mal omace recimo s sladko papriko in kislo smetano? ja lahko
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Gobova omaka in 10-mesečni otrok 10.1.2011 14:28:47
|
|
|
|
mini86
|
aja divans ti sprašuješ če lahko..js sm pa razumela kako bi vse skp nardila sori
|
|
RE: Gobova omaka in 10-mesečni otrok 10.1.2011 14:36:14
|
|
|
|
divans1
|
Mini86, evo tud sama sm mislila tko nardit!
|
|
|
|
RE: Gobova omaka in 10-mesečni otrok 10.1.2011 16:26:19
|
|
|
|
Precious
|
Gob jaz ne bi dajala 10 -mesečniku. Že iz razlogov,ki jih je ena uporabnica navedla zgoraj.
|
|
|
|
RE: Gobova omaka in 10-mesečni otrok 10.1.2011 19:55:04
|
|
|
|
jakaracman
|
Gob naj ne jedo majhni otroci (do četrtega leta starosti) -kopirano iz gobarske stran!
|
|
|
|
RE: Gobova omaka in 10-mesečni otrok 10.1.2011 21:08:45
|
|
|
|
tintin
|
ja, gob ne pred 3l, ker otrok nima encimov, da jih prebavi...no, jaz sem primerek, ki se je pri dveh letih fejst zastrupil z jurčki...
|
|
|
|
RE: Gobova omaka in 10-mesečni otrok 10.1.2011 22:06:09
|
|
|
|
3Sonček3
|
Sej ji nism dala gob, ampak samo mal omakice sm polila po pireju tko da ni biu čist suh pire, zaenkrat ni nobene spremembe v razpoloženju ali čem drugem. Tko da upam da nism kej zasrala, no sej je samo sokec, drgač pa vem da gobe čim kasnej.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?