|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Go Duster
2.5.2008 19:48:21   
Anonimen
Halo!
Eno vprašanje imam glede tega izdelka, ki ga prodajajo prek TOP SHOP oglasov: http://www.topshop.si/index.asp?tn=productview&pid=57918
In sicer, ali ima kdo to doma in ali je ta zadeva vsaj pol toliko super, kot zgleda po reklami? ker se bojim, da mašinca prah samo dvigne v zrak in ga ne ujame na tiste resice. Imam namreč kar nekaj površin s katerih moram čistit prah (da o želuzijah sploh ne govorim), pa bi mi taka dobro delujoča zadeva še kako prav prišla.
Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Go Duster
4.5.2008 17:51:06   
Anonimen
Kaj res nima nihče izkušenj s to zadevo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2008 12:58:23   
luka jan
Sicer ga nimam, poznam pa reklamo, ampak po moji logiki mora ta prah ki ga kao ujameš na go duster nekam it, saj se vendar ne prilepi gor?
Po moje gre samo za to, da prah iz ene prostornine prestaviš na drugo. Al pa se motim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2008 14:55:34   
gojska
baje je antistatičen in večino prahu povleče nase. Po uporabi se ga spere s tekočo vodo.
Bi takoj kupila sam men se zdi pa cena pretirana, pa še ziher ni a res tako dober dela koker pokažejo.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2008 20:14:36   
Anonimen
Ma meni se je na začetku tudi cena huda zdela, samo potem pa pomislim na čas, ki ga porabim vsakotedensko, da vse police obrišem in živce ... mi pa ni več tak huda pa še na 2 obroka ga lahko vzameš ... razmišljam, da bi ga naročila in sprobala ... tako ali tako ga pa lahko v 15 dneh vrnem in mi vrnejo drnar ... stran vržem le poštnino ... 

(odgovor članu gojska)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2008 20:20:42   
Anonimen
Ja pa madona sej taka omela že 10 let prodajajo sam da se pač ne vrtijo. Za manj k 1€ ga dobiš. Pa antistatičen je pa glih tolk k moja rit. Torej ničuser posted image
To vse leti v zrak. Eno sranje v glavnem. Drago, drago sranje.
Mislm kupte si pronto metlice, tja gor se vsaj res kaj prime.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2008 8:38:19   
snake
zame so te variante en drek, prah moraš s krpo močno pobrisat, te variante samo nekaj raspihajo na okoliuser posted image

življenje je lepo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2008 8:49:45   
maliva
zame so te variante en drek, prah moraš s krpo močno pobrisat, te variante samo nekaj raspihajo na okoli

In še to z VLAŽNO krpo, drugače res vse samo prestaviš...

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
6.5.2008 9:39:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.5.2008 12:15:31   
petrcamg
Jest pa prah kar posesam user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.5.2008 16:33:36   
Paštetka
se vedno znova sprašujem, kdo naseda tem izdelkom user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.