|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gmail v Outlooku
17.11.2007 12:37:08   
Peli
zanima me če je kdo ve v čem je fora, da iz Outlooka ne morem pošiljat mailov? Mam Outlook 2003, vse nastavljeno po navodilih, ki jih najdeš na gmailovi strani, pošta lepo pride v Outlook, iz njega pe se na da pošiljat user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gmail v Outlooku
17.11.2007 13:01:47   
Anonimen
Izhodni- torej smtp strežnik je od tvojega ponudnika interneta. Npr. za T2 je smtp.t-2.net., za voljo je smtp.volja.net, itd.

(odgovor članu Peli)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2007 13:34:03   
Peli
Če vpišem pod smtp strežnik smtp.volja.com, namesto gmail.com, še bl nagaja, tako mi na testu samo poskusnega maila ne pošlje, če vpišem voljo, pa tud srvrja ne najde user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2007 13:34:57   
Anonimen
smtp.volja.net

(odgovor članu Peli)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2007 13:37:08   
Anonimen
Za vhodno pošto pa ne vem kako ima gmail. Predvidevam, da pop.gmail.com. Žal nimam gmaila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2007 14:25:10   
Peli
Na gmailovi strani je vse natančno razloženo kako mora biti kaj nastavljeno, vse mam točno tako, pa mi noče poslat vn. Pod smtp piše v navodilih da mora biti vpisano smtp.gmail. com, sm poiskusila smtp.volja.net, pa ne je**.
Sicer to tašči urejam, mislm da je najbolš da nekje drugje odprem mail in poskusim kaj drugega dat v outlook, ker potem se iz gmaila da posredovat pošto na drug mail naslov...user posted image
Pa ne vem a je mogoče da bi mogla še kje drugje kaj nastavit, ne samo pod poštne račune v Outlookuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2007 14:39:10   
Anonimen
A ima preko volje internet? Ali preko koga drugega? T2, siol, amis, ... A geslo si nastavila? Daj Printscreen napake.

(odgovor članu Peli)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2007 14:45:09   
Anonimen
Ne vem zakaj bi nov račun odpirala. Jaz imam v Outlook speljana dva računa. Enega iz volje in enega iz T2-ja.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2007 22:50:06   
Peli
Ja vsi mamo prek volje, mamo razdeljeno linijo prek switcha, ampak tole z gmailom...ne ratauser posted image !!!
Sicer pa pravi  da itak še ne obvlada tolk da bi ona maile naprej pošiljala user posted image , do takrat ko pa se nauči, pa jest zupam da ujagam enga, k se mal bl zastop...
Drgač maš na gmailovi strani točno za vsako različico Outlooka napisano kam kaj vpisat, mam vse tako...
Ma sm zgubila voljo, se mi ne da več s tem ukvarjat user posted image
Vseeno pa ti hvala lepa! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.11.2007 7:44:04   
Anonimen
Krasno... jaz imam pa kontra problem... prav tako G-mail in Outlook 2003... vse naštimano, kakor je v navodilih, ampak dela pa ne... Pošiljam lahko iz Outlook-a (in se potem prejemniku izpiše moj G-mail-ov e-mail), prejmem pa nič ne (oz. vse pride direktno v G-mail)... mislim... user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.11.2007 7:56:01   
Anonimen
Torej imam srečo, da nimam gmaila?user posted image  Pa tako so ga hvalili in me prepričevali, da je to zadnja moda.user posted image  Imam namreč več mailov (volja, T2, hotmail in službeni mail) in bi jih kao lahko imela vse v enem.user posted image  Včasih je dobro NE poslušat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.11.2007 7:57:52   
Anonimen
Saj G-mail sam idealno funkcionira, ampak moraš pač na Internet (Explorer ali kaj podobnega)... s prenosi v Outlook so pa očitno štale, ja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.11.2007 21:15:42   
Peli
Jest mam pa pr seb kar tako nastavljen, da se mi vsa pošta posreduje na drug mail, k ga mam v Outlooku, dobr je k vsiljene pošte gmail ne posreduje naprej, pa še ni treba vsakič posebej na internet gledat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.11.2007 10:50:34   
mala Tinka
Peli! A ti je uspelo nastavit? Če ni, mi javi. Ti bom pomagala! A maš pravilno nastavljene tiste SSL številke?

Darja Kos Pri tebi bo pa problem v nastavitvah gmaila na spletu - tam je treba pod Nastavitve-Posredovanje in POP nastavit, da omogočaš POP za vso pošto in bi ti potem moralo posredovat naprej.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.