|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glukozni test v Mb
16.4.2007 16:09:28   
Anonimen
Mene pa zanima, če je katera med vami, ki je delala tale test v Mariboru.
Povedali so mi da moram v laboratorij v sodno ulico. Vendar me zanima kako ta test poteka? A tam spiješ to raztopino ali jo moraš doma? Namreč kolegica, ki ga bo delala komaj naslednji teden, ji je G rekla da mora urco preden gre tja sama spiti v 2dcl vode zmešano 50g sladkorja in ji oni nato tam vzamejo kri. Meni tega G ni omenila.

A ve katera kako točno poteka to?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Glukozni test v Mb
16.4.2007 21:05:10   
ursyka21
Pozdravljena.
Jaz sem opravljala oba glukozna testa 50 in 100 mg. Jaz sem morali biti tam ob sedmi uri na tešče, najprej so mi vzeli kri in potem sem dobila za spit približno 1 deci glukoze. Je brez okusa mogoče zaradi gostote spominja na slezov sirup. Priporočam ti, da ko boš to popila samo sedi tam in ne hodi nikamor, tako boš vse skupaj lažje prenesla. Med tisto uro naj nebi ničesar pila in jedla. Dovolijo le malce vode da si popraviš okus. Upam da bo ta prvi test v mejah normale in da nebo sladkor preveč povišan. Jaz sem morala delati še drugi test, takrat pa dobiš nekje 3 deci take tekočine in moraš vsako uro dat kri s prsta 3x npr. ob 8,9 in 10. Želim ti  veliko sreče, jaz je nisem imela in imam inzulin. Ampak ne se vstrašit vse se da potrpeti.
Pa lep večer

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Glukozni test v Mb
16.4.2007 21:10:59   
NRMM
Jaz sem imela to testiranje v 15 tednu v Sodni se mi zdi.........Najprej sem dala kri in vodo (seveda je potrebno biti tešč),potem popila tista 2 dcl blekaste glukoze user posted image user posted image  in potem sem se morala točno čez dve uri vrnit,brez da bi karkoli vmes pojedla,popila,šla lulat.
Po 2 urah so mi zopet vzeli kri in zopet sem morala dati vodo in tako je bilo testiranje končano.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......