|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glivice
30.11.2007 20:00:06   
Bingica
Zivijo!

Je imela mogoce katera glivice v nosecnosti?
Kaksen izcedek ste imele?
Je to kaj nevarnega?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Glivice
30.11.2007 20:03:13   
Anonimen
Lahko samo to povem, da sm jst imela splav zaradi vnetja v nožnici. Voda mi je v 17t odtekla. Če jih imaš, si jih pozdravi, pojdi k G.

(odgovor članu Bingica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2007 20:12:03   
MarijaPo
Tudi jaz sem imela glivice in to zelo trdovratne. Parkrat smo jih zdravili s canestenom, potem pa z enim drugim, hujsim antimikotikom. V 12 tednu sem spontano splavila. So mi pa vsi zatrjevali, da ni bilo od zdravil proti glivicam, kar jim verjamem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2007 20:18:04   
Bingica
Kaksen izcedek si pa imela?
Srbec?

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2007 20:21:48   
šnucika
Glivice non stop...celo nosečnost.Do 12. tedna samo neke vaginalete,pozabila ime...nekaj na bor...user posted image , potem pa Canesten.Peklo me je,srbelo in nenormalno veliko "sesirjenega" izcedka.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Bingica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2007 6:03:41   
Naja30
Imela. Veliko je bilo sesirjenega in gostega belega-rumenkastega izcedka. Srbelo in peklo je. Zdravili smo s klimicinom.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2007 9:52:26   
eva78
Pri meni je skoz bilo od vsega začetka prav tako veliko izcedka (rumenega, zelenega, sesirjenega itd), zdaj sem v 26.tednu in je trenutno malo boljše. Zaradi vnetja me je peklo tudi pri uriniranju. Skoraj ves čas uporabljam gyno daktarin. Moja ginekologinja mi je rekla, da bo verjetno vnetje prisotno kar do konca user posted image . MIslim,da je nevarno najbolj pri porodu, da se ne okuži otrok - sicer pa kolikor sem prebrala na internetu ,naj ne bi bilo nevarno med nosečnostjo. Upam.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2007 11:20:25   
ciklame
Živjo!

Imela glivice, ginekologinja predpisala Canesten. Rekla je tudi, da naj pijem čim več nesladkanega čaja (ok to res ne vem če zarad glivic?!). V glavnem, meni je canesten pomagal.

Držim pesti, da bo vse ok,
lp

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2007 14:28:05   
cebelicamaja
Meni je tudi pomagal canasten. Dve kuri med njima pa 14 dni razlike. Pa G mi je svetovala naj jem malo več jogurta, pa tudi direktno na področje glivic ga lahko nanesem, ker pomaga. Jedla ga nisem (mi slabosti niso dopuščale) ostalo mi je pa pomagalo.

LP, maja

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu ciklame)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2007 16:50:29   
Anonimen
Jaz sem imela glivice, takšne,  ki srbi kot user posted image . Nobeni vložki (canesten itd) niso pomagali edino, dala jogurt na vložek, menjala dvakrat na dan in bilo ok. Drugače je pa to baje škodljivo za otroka, da se ne bi okužil med porodom. Na srečo se ni. Lp

(odgovor članu Bingica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2007 19:42:08   
Anonimen
Celo user posted image  sem imela glivice. user posted image
Pomagal mi je edino Borax. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?