|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glivice....
26.1.2007 8:15:02   
Polona31
Punce povejte mi kaj je pri vas najpogostejši vzrok da se pojavijo glivice. Pri meni se sicer pojavijo zelo redko. Ker pa rada paničarim in sem vsa nesrečna če me kje kaj srbi boli....hočem to nadlogo čimprej odpraviti.
Mislite da mogoče da bi za razbohotenje glivic lahko bil kriv balzam za lase?
Malo čudno se sliši, vendar...Ko sem se v torek zjutraj tuširala in oprala tudi lase sem uporabila nov balzam. In v torek zvečer sem že čutila srbenje, bolečino ob nožnični odprtini.
Kako ve najhitreje odpravite te težave? Ker ginekologa ne bi obremenjevala s tem, če si mogoče lahko pomagam sama.
LP! Polona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Glivice....
26.1.2007 9:21:35   
jasnika
in kaj si uporabila balzam za lase na tamali ali kajuser posted image
no ja,..
ja kupiš si lahko canesten al pa pravijo tudi, da lahko tampon namočiš v navadni jogurt-menda ego al kaj takega in si daš not tampon, nevem za kolk časa in to ponavljaš, ampak jaz bi vseeno šla po canesten al pa do ginekologinje, saj pa zato je tam al neuser posted image

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2007 9:23:04   
Špelca21
Zdravo!

Pojdi v lekarno po Canasten kremo in probaj s tem. Se dobi brez recepta. Meni je do zdaj vedno pomagala.

Če pa ne ob bolje po parih dneh ti pa svetujem da le greš do G.

Želim ti, da se čimprej rešiš te "nadloge". :)

Pozdravček skozi rokavček, Špelca

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2007 9:32:10   
Uršy22
Tudi neke svečke se dobijo,brez recepta...sam nevem imena.user posted image
Drugače pa si kupi intimno milo, ali pa si skuhaj kamilce in si s tem umivaj...pa canasten tudi pomaga.
Vzrokov za nastanek glivičnega vnetja pa je veliko...pač sprememba v ph-ju...tudi balzam bi lahko bil vzrok, če si nisi dovolj sprala ...tamale seveda,ne glaveuser posted image

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2007 9:46:26   
Polona31
Nisem na tamali uporabljala balzamauser posted image , samo ko sem si prala glavo je pač teklo dol po telesu in mogoče šlo tudi tja kamor ne bi smelo. Mislim da je lahko edino balzam kriv, ker uporabljam preizkušeno intimno milo, preizkušen gel za tuširanje, tako da....bom sedaj uporabila domače čaje, jogurt, pa canasten in upam da se glivice zreducirajo na normalno število in mi dajo mir.

LP! Polona

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2007 9:52:46   
Anonimen
Še najvažnejše pri gljivicah.Oba s partnerjem se morata zdraviti,ker so gljivice spolno prenosljive,zato ni dovolj,da se samo ti zdraviš,ker če jih imaš ti,jih ima tudi partner.

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2007 9:54:51   
2 Sraki
Tele svečke ful pomagajo, no vsaj meni, ker mi canesten sploh ne prime: natrii tetraboratis vagitoria 20%, dobiš v lekarni brez recepta, stanejo pa okoli 4€.

lp

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2007 16:14:23   
Uršy22
No evo...te svečke sem imela v mislihuser posted image user posted image pomagajo...sam je treba res vse porabit da se dokončno uničijo glivice...pa čeprav bo olajšanjeuser posted image že takoj

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2007 17:11:21   
lea23
koliko teh svećk pa je v kompletu?? oz. koliko dni se jih uporablja?

(odgovor članu Uršy22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2007 17:14:07   
lea23
punce, jaz sem že kakšen mesec dni nazaj spodaj nad ščegetavčkom opazila nek izrastek, podoben možoljčku ali bradavici. a je možno da sem dobila te glivice? sem čakala da bo izginilo, pa še vedno ni. pa zraven še en tak čisto majhen "možoljček".
kakšne znake imate oz. ste imele ve?

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2007 20:27:01   
Anonimen
Nevem kako to je jaz nisem tega imela je pa mel moj mali,ker je dobil od antibiotika.Ga je zelo bolelo od začetka kasneje pa srbelo.

(odgovor članu lea23)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?