|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glede podarjenih stvari
17.8.2006 16:43:27   
Anonimen
Namreč ko podarjate komu stvari ali so ispravne??Ali poveste,če so kje kakšne napake ali kakorkoli?
namreč mi smo vzeli avtosedež,ker smo nujno rabili še enega,ker smo se večkrat peljali tudi z taščinim avtom.gospoda sem vprašala ali je ispraven,je bil avtosedež udeležen pri kakšni prometni nesreči itd.
gospod mi je zatrjeval da ne
zadnjič smo morali avtosedež dati ven,ker je tašča rabila prostor v avtu in ko ga je primil za pas in da bi ga dvignil se je pas raztrgal user posted image
saj se pas ne more kar tako raztrgati.
malce sem jezna,ker ne daj bog,da bi imeli kakšno nesrečo,otrok bi mi poletel čez šipo ven,saj je toliko norcev na cesti
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Glede podarjenih stvari
17.8.2006 17:12:17   
Magi*
jaz povem vse, če je kaj narobe, če je treba kaj popravit... če je čisto zanič, ne dam naprej ampak zavržem. lahko pa so napake "skrite" ali neopazne, tega pa človek ne more vedeti. kako se lahko strga pasuser posted image  načelom zelo težko, če ni poškodovan ali preperel.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2006 17:30:58   
Anonimen
Gospod je rekel,da je star 1 leto.
sicer jaz kar podarjam temeljito pregledam,včasih stvar če se le da razstavim,da se prepričam da je vse OK.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2006 18:15:53   
Magi*
ja, jaz še vse prej operem in sčistim, čeprav vem, da bodo še enkrat oprali;)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2006 18:19:41   
ada2
ne vem no, meni se zdi čudno to, da so eno leto star sedež podarili?!?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2006 22:21:54   
sjug
Saj vem, da je po bitki lahko vsak general, ampak res pa edino avtosedeža ne bi kupila rabljenega. Vse kar je povezano z varnostjo, je priporočljivo kupiti novo (sem večkrat prebrala v revijah ipd.). Če sama kaj podarim (to so cunjice ali pa npr. ležalnik na posodo), rečem naj pogleda in če je kaj uničeno, lahko vrže proč. Povsem druga pesem je ležalnik ali pa kolo ipd. To pa že mora biti izpravno, ker je sicer lahko nevarno.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2006 22:41:35   
Magi*
jaz sem eno leto staro lupinico posodila prijateljici. je bila kot nova, nič poškodovana. upam, da tako dobim tudi nazaj;)

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2006 13:10:34   
Anonimen
Mi si žal novo ne moremo privoščiti user posted image
Sicer pa sem pa mogoče preveč naivna in verjamem ljudemuser posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?