Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Glede podarjenih stvari 17.8.2006 17:12:17
|
|
|
|
Magi*
|
jaz povem vse, če je kaj narobe, če je treba kaj popravit... če je čisto zanič, ne dam naprej ampak zavržem. lahko pa so napake "skrite" ali neopazne, tega pa človek ne more vedeti. kako se lahko strga pas načelom zelo težko, če ni poškodovan ali preperel.
|
|
RE: Glede podarjenih stvari 17.8.2006 17:30:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Gospod je rekel,da je star 1 leto. sicer jaz kar podarjam temeljito pregledam,včasih stvar če se le da razstavim,da se prepričam da je vse OK.
|
|
|
|
RE: Glede podarjenih stvari 17.8.2006 18:15:53
|
|
|
|
Magi*
|
ja, jaz še vse prej operem in sčistim, čeprav vem, da bodo še enkrat oprali;)
|
|
RE: Glede podarjenih stvari 17.8.2006 18:19:41
|
|
|
|
ada2
|
ne vem no, meni se zdi čudno to, da so eno leto star sedež podarili?!?
|
|
RE: Glede podarjenih stvari 17.8.2006 22:21:54
|
|
|
|
sjug
|
Saj vem, da je po bitki lahko vsak general, ampak res pa edino avtosedeža ne bi kupila rabljenega. Vse kar je povezano z varnostjo, je priporočljivo kupiti novo (sem večkrat prebrala v revijah ipd.). Če sama kaj podarim (to so cunjice ali pa npr. ležalnik na posodo), rečem naj pogleda in če je kaj uničeno, lahko vrže proč. Povsem druga pesem je ležalnik ali pa kolo ipd. To pa že mora biti izpravno, ker je sicer lahko nevarno.
|
|
RE: Glede podarjenih stvari 18.8.2006 13:10:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi si žal novo ne moremo privoščiti Sicer pa sem pa mogoče preveč naivna in verjamem ljudem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?