Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gledanje TV - do kdaj ne? 19.10.2009 20:00:49
|
|
|
|
anika87
|
Naš je tudi začel opazovati, sploh ko ga hranim, jaz sedim proti televiziji obrnjena, on pa meni v naročju z bokom proti televiziji, pa se kar obrača... Pa včeraj je sedel na kolenah za mizo pri stari mami in na drugi strani je bila televizija in je bila strašno zanimiva formula 1 . Če malo pokuka, mu najbrž ne škodi, a ne
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: Gledanje TV - do kdaj ne? 19.10.2009 20:01:26
|
|
|
|
ledenaa
|
če gleda ne bo konec sveta Če je svetloba v sobi je čisto ok
|
|
|
|
RE: Gledanje TV - do kdaj ne? 19.10.2009 20:35:21
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa če gleda ne bo konec sveta Če je svetloba v sobi je čisto ok Tudi jaz pravim, da konec sveta ne bo. Pris svoji vidim, le je kaka zanimiva muzika ali pa reklama, npr. "ajs ajs pingvin", potem pogleda v smeri zvoka. Ni pa priporočljivo spati ob prižgani televiziji ponoči, ker moti spanec.
|
|
RE: Gledanje TV - do kdaj ne? 19.10.2009 20:47:48
|
|
|
|
hubi
|
Samo formule mu ne pustiti gledati. Bo živčen še preden bo šel v vrtec, če bo Ališiča poslušal.
|
|
|
|
RE: Gledanje TV - do kdaj ne? 19.10.2009 20:52:18
|
|
|
|
mandreja
|
IZVIRNO SPOROČILO: hubi Samo formule mu ne pustiti gledati. Bo živčen še preden bo šel v vrtec, če bo Ališiča poslušal.
|
|
|
|
RE: Gledanje TV - do kdaj ne? 19.10.2009 21:10:21
|
|
|
|
juniorka
|
So nas nekaj ucili na to temo... Neprimerno za otroke je, da se prevec dogaja... sploh reklame, ki so najveckrat najbolj zanimie.. slike se prehitro menjavajo in ce so otroci redno izpostavljeni tem drazljajem, se jim mozgani dokazano drugace razvijejo; posledica tega je npr. slabsa koncentracija v soli. Zato so nekateri programi narejeni posebej za otroke, kot so telebajski, kjer se vse pocasi dogaja, se ponovi... Tole je taka cisto laicna razlaga te snovi.
|
|
|
|
RE: Gledanje TV - do kdaj ne? 19.10.2009 21:34:07
|
|
|
|
anika87
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka So nas nekaj ucili na to temo... Neprimerno za otroke je, da se prevec dogaja... sploh reklame, ki so najveckrat najbolj zanimie.. slike se prehitro menjavajo in ce so otroci redno izpostavljeni tem drazljajem, se jim mozgani dokazano drugace razvijejo; posledica tega je npr. slabsa koncentracija v soli. Zato so nekateri programi narejeni posebej za otroke, kot so telebajski, kjer se vse pocasi dogaja, se ponovi... Tole je taka cisto laicna razlaga te snovi. Aha... zanimiva teorija... verjamem, da je to res ja... Se pravi, formula definitivno odpade, tam se prehitro vozijo
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: Gledanje TV - do kdaj ne? 19.10.2009 22:02:04
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: mandreja IZVIRNO SPOROČILO: hubi Samo formule mu ne pustiti gledati. Bo živčen še preden bo šel v vrtec, če bo Ališiča poslušal.
|
|
|
|
RE: Gledanje TV - do kdaj ne? 20.10.2009 7:52:13
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia Tudi jaz pravim, da konec sveta ne bo. Pris svoji vidim, le je kaka zanimiva muzika ali pa reklama, npr. "ajs ajs pingvin", potem pogleda v smeri zvoka. Ta ajs ajs pingvin tudi pri nas pali in je najbolj in . Naš je rad kukal prve mesece TV,potem ga par mesecev ni sploh povohal, zdaj pri 11 pa so risanke in živali zakon, celo na kavč se spravi sedet ali stat .
|
|
|
|
RE: Gledanje TV - do kdaj ne? 20.10.2009 7:53:38
|
|
|
|
rina22
|
Tudi naša mala se velikokrat obrača proti TV-ju, ko zasliši kaj zanimivega. IZVIRNO SPOROČILO: juniorka So nas nekaj ucili na to temo... Neprimerno za otroke je, da se prevec dogaja... sploh reklame, ki so najveckrat najbolj zanimie.. slike se prehitro menjavajo in ce so otroci redno izpostavljeni tem drazljajem, se jim mozgani dokazano drugace razvijejo; posledica tega je npr. slabsa koncentracija v soli. Zato so nekateri programi narejeni posebej za otroke, kot so telebajski, kjer se vse pocasi dogaja, se ponovi... Tole je taka cisto laicna razlaga te snovi. Ja, to je res. Lahko pa so posledica celo epileptični napadi. Zato naj ne bi gledali otroci (če je le mogoče) teh japonskih risank. Baje je dokazano, da če otrok pogosto gleda te risanke, je velika verjetnost, da bo imel težave z epileptičnimi napadi. Ker se vse dogaja bliskovito hitro.
|
|
|
|
RE: Gledanje TV - do kdaj ne? 20.10.2009 7:55:59
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa http://med.over.net/forum5/read.php?46,1580960,1580960#msg-1580960 Uh, pri nas zagotovo ni tolikšne razdalje. Ampak več kot kakšnih 10-15 min. v celem dnevu pa itak ne gleda. Link sicer ni tolk fejst stari (06 letnik). Taka razdalja je veljala za stare televizije, ko so bolj "sevale", slabša resolucija itd....., novejši TV niso tako nevarni
|
|
|
|
RE: Gledanje TV - do kdaj ne? 20.10.2009 7:56:59
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ja, to je res. Lahko pa so posledica celo epileptični napadi. Zato naj ne bi gledali otroci (če je le mogoče) teh japonskih risank. Baje je dokazano, da če otrok pogosto gleda te risanke, je velika verjetnost, da bo imel težave z epileptičnimi napadi. Ker se vse dogaja bliskovito hitro. http://med.over.net/forum5/read.php?46,5746182,5746203#msg-5746203
|
|
|
|
RE: Gledanje TV - do kdaj ne? 20.10.2009 7:58:33
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa http://med.over.net/forum5/read.php?46,1580960,1580960#msg-1580960 Uh, pri nas zagotovo ni tolikšne razdalje. Ampak več kot kakšnih 10-15 min. v celem dnevu pa itak ne gleda. Link sicer ni tolk fejst stari (06 letnik). Taka razdalja je veljala za stare televizije, ko so bolj "sevale", slabša resolucija itd....., novejši TV niso tako nevarni Ja, saj sem ravno razmišljala, da je to verjetno za ta stare TV-je. Sicer pa pri diagonalah teh ta novih LCD-jev ali pa plazm - bi morali mi imeti okoli 6m razdalje.
|
|
|
|
RE: Gledanje TV - do kdaj ne? 20.10.2009 7:59:38
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ja, to je res. Lahko pa so posledica celo epileptični napadi. Zato naj ne bi gledali otroci (če je le mogoče) teh japonskih risank. Baje je dokazano, da če otrok pogosto gleda te risanke, je velika verjetnost, da bo imel težave z epileptičnimi napadi. Ker se vse dogaja bliskovito hitro. http://med.over.net/forum5/read.php?46,5746182,5746203#msg-5746203 Pardon, no. Sem pač povedala to, kar sem slišala na predavanjih. In res sem gledala omenjene risanke iz čiste radovednosti in ja, res se dogaja vse bliskovito hitro (Pokemon idr.) Zdaj pa, če je to res glede epileptičnih napadov, pa nisem nobenega otroka testirala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?