|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glavoboli in dojenje
18.8.2005 17:39:58   
sky
Prosim za pomoč oz. nasvete!
Že kakšen teden me vsak dan boli glava. Včasih je že prav neznosno. Poleg tega se mi občasno vrti. Ali obstaja še kakšna stvar, ki jo lahko vzamem, razen lekadola? :duda: namreč polno dojim.
Hvala in LP,Saša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Glavoboli in dojenje
18.8.2005 18:28:40   
Naja31
V porodnisnici so proti bolecinam ponujali se Saridon, je malo mocnejsi od Lekadola. Za kaj drugega pa ne vem.

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Glavoboli in dojenje
18.8.2005 18:36:10   
Magi*
vzameš lahko lekadol, pa še tega ne bi bilo ravno priporočljivo jesti vsakodnevno. morda bi bilo najboljše najti vzrok tvojih glavobolov (neprespanost, prisilna drža med dojenjem, nošenje dojenčka, slabokrvnost...) in poskusiti kaj glede tega naresti. meni zelo pomaga masaža hrbta, vratu in glave, ker me očitno boli od prisilne drže (nošenje tamale, dojenje) in pa seveda neprespanosti.

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Glavoboli in dojenje
19.8.2005 9:06:32   
MINEJA
Pozdravljena!

Tudi jaz sem imela po porodu neznosne glavobole s slabostjo oz. vrtoglavico. Nekaj časa sem čakala in se matrala z Lekadolom, obiskala okulista (da izključi dioptrijo), nato pa sem se le odločila in šla k osebnemu zdravniku. Ta me je napotil najprej na slikanje očesnega ozadja. Vse je bilo ok, a me je okulist poslal še k nevrolugu, katari mi je odkril migreno. Vzrok naj bi biola utrujenost in neprespanost pa malo stresa po porodu. Baje veliko žensk po porodu dobi migreno. Sedaj preden začutim, da me bo zajel glavobol oz. migrena vzamem tableto in tako preprečim vse skupaj...
Upam, da ti bo bolje in da boš našla tudi ti rešitev tvojih težav!
:muca::muca::muca:

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Glavoboli in dojenje
19.8.2005 10:31:53   
Anonimen
Upoštevaj nasvet Mineje - enako. Je pa full luštkano dojiti in vmes hodit bruhat (migrena pri meni povzroči tudi bruhanje) - :grrr::grrr::grrr::grrr:.

(odgovor članu sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?