|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glavoboli
8.4.2005 8:59:55   
pi
Imam grozne glavobole. Že zjutraj se zbudim z glavobolom in zaspim z glavobolom.
Mislite da je kaj narobe ? Enkrat sem nekje prebrala da ni preveč dobro če :nosecka: boli glava, vendar takrat še nisem bila :nosecka: in temu nisem posvečala prvelike pozornosti. Na žalost se ne spomnim kje sem to brala.
Je mogoče katera kaj brala o tem ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Glavoboli
8.4.2005 9:08:42   
dejčka2
Tudi jaz sem imela grozne glavobole prve 4 mesece in ker sem zaradi krčev ležala v bolnici so me dali na pregled še k nevrologinji, ki mi je razložila, da je to neke vrste migrena ki se začne v zgodnji nosečnosti in potem sama od sebe izgine. Predpisala mi je samo lekadol in ko je bilo res hudo sem lahko vzela dva lekadola na enkrat. No migrene so hito minile, če še kdaj začutim rahel glavobol, takoj vzamem tableto, da preprečim hudega.
Lahko pa imaš glavobole od spomladanske utrujenosti:zmeden:. Najbolje je da se pogovoriš pri zdravniku.
Ali si mogoče nehala pit kavo ko si izvedela da si :nosecka:, tudi to je lahko vzrok.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Glavoboli
8.4.2005 9:14:07   
Čiračara
Ufff mene sigurno enkrat na teden boli glava ko:hudicek:. Ampak le leva stran tako da se mi še oko zraven solzi:((..Če je res nujno vzamem lekadol. Je pa res, da me pred nosečnostjo ni toliko bolela glava, vsaj samo ena stran ne:zmeden:.
Prvič pa čujem, da se pojavijo med nosečnostjo migrene. Sej če te boli le ena stran je v bistvu migrena, a ne?

LP vsem:sloncek:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Glavoboli
8.4.2005 10:27:28   
CIPRESA
Ja migrene so zelo pogoste med nosečnostjo, lahko pa ti ostanejo še po nosečnosti. Ravno mojo prijateljoco je vedno bolela glava med nosečnostjo, pa zdaj še vedno ko je že 4 leta po tem občasno pojamra da jo daje migrena. To zelo, zelo boli lahko ena ali obe strani(kar cela glava)pa lahko pride tudi do bruhanja tko mi je povedala ta prijateljica.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Glavoboli
8.4.2005 12:34:56   
Anonimen
Baje je to povsem normalno v nosečnosti. Mene je prve 4 mesece glava bolela za znoret. Potem se je pa kar naenkrat nehalo in me po moje do konca ni niti enkrat več bolela.

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Glavoboli
8.4.2005 13:04:29   
pi
Sem klicala G in mi je rekla da s tem ni za igrat. V ponedeljek moram priti na pregled in po vsej verjetnosti bom ostala v bolnici.:(

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Glavoboli
8.4.2005 13:10:55   
kofetek2010
Migrena iz lastnih izkušenj:
-meglen vid
-ne moreš gledat TV, ker ti postaja slabo
-glava vedno bolj boli
-glasna glasba, govorjenje, zvoki iz okolice ti gredo dobesedno vedno bolj na živce
-svetloba še bolj pospešuje glavobol
-bruhanje (ponavadi je po bruhanju boljše)
-spanje, spanje in spanje

Najbolj paše tema, tišina in hladen prostor! Sem že v kleti tudi čepela ;)
Pomaga mi, da vzamem dve tableti Naprosyna (500mg) takoj, ko me začne glava bolet, ker čez 1/2 ure je lahko že prepozno.
Pa izogibat se je potrebno hrani, ki potencira migreno (mleko, bela kava, kakav, jogurti, siri...)

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Glavoboli
8.4.2005 13:21:59   
pi
Jaz sem že prej imela migrene, vzela sem Imigran ali pa Relpax, sedaj ko sem :nosecka: pa ne upam vzeti nič drugega razen Lekadola.
Glavoboli sedaj so različni, niso vedno migrenski.
Tako se želim da bi se zjutraj zbudila z bistro glavo.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?