|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glavobol in dojenje
4.4.2010 8:31:14   
Aja1
Kaj lahko poleg Lekadola vzamem ob glavobolu, glede na to, da polno dojim? Lekadol ne pomaga popolnoma nič. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Glavobol in dojenje
4.4.2010 8:48:41   
Masha_M
Jaz imam že 12 let probleme s tenzijskimi glavoboli (sem sicer še nosečka in torej še ne dojim), pa so mi v lekarni+ginekolog+osebna zdravnica rekli vsi isto: max 2 lekadola, če ne pomaga pa se uleži v temen prostor, počivaj, potrpi da mine. In ja... tudi meni lekadoli zaležejo isto kot luft. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2010 10:01:57   
eva1
Lahko vzameš do 6 lekadolov , če ne pomaga pa tudi nalgesin 550mg

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2010 10:09:55   
Anonimen
glavobol je znak dehidracije. pij veliko tekočine (voda najboljša)

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2010 13:12:50   
Menta
Mani so v porodnišnici proti bolečinam zaradi krčenja maternice dali Daleron, tako da mislim, da bi lahko tudi to vzela proti glavobolu. Ti pa priporočam, da vprašaš v lekarni. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2010 13:51:01   
K_a_t_i
Aja, za takšne primere je morda smiselno, da si nekaj mleka načrpaš /zamrzneš/ in ga daš svoji dojenčici takrat, ko ne zdržiš (takrat vzameš kar ti pač pomaga, preveriš koliko časa se izloča iz telesa in v tistem časi črpaš in zlivaš mleko proč). No, če seveda dojenčica zna jesti tudi po cuclju.
Sicer je pa res ni druge kot trpeti user posted image . Žal.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2010 16:51:01   
Aja1
Hvala punce. Upam, da kmalu mine. Če ne, grem pa v torek do svoje zdravnice, ker se me zgleda da nekaj loteva (me začenja bolet uho). user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.4.2010 21:50:16   
Raho
Vzameš lahko tudi iboprufen. ima namreč tako velike molekule, da le-te ne prehajajo v mleko. meni je terapija z Iboprufenom bila svetovana s strani G in P, ko sem imela grozljive migrenske napade.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?