snorlax
|
Iz takih razlogov smo šli mi bajto zidat. Drugače je bil miren blok s starejšimi, mirnimi stanovalci. Mi in sosedje zraven nas smo imeli male otroke, a smo bili čez dan veliko zunaj, zvečer pa so otroci morali kmalu spat, tako da je bil mir. Nad nami sta se vselila dva golobčka, oba sta se ločila, vsak od svojega partnerja in potem je bilo to vroče, vroče, vroče. In to 10x na dan. Saj drugo nas ni motilo, samo ona je spuščala take živalske nenormalne krike, kot bi nekoga nenormalno mučili. Pa je nismo slišali samo mi, ki smo bili pod njima, ampak cel blok. Jaz sem nekega dne šla gor in povedala, da se vse sliši in da so spodaj mali otroci in je malo nerodno. Potem sta seksala bolj potihem. Zgleda, da se sploh nista zavedala, da se tako sliši. Samo sta pa hodila domov ob nenormalnih urah in se drla po stopnišču in potem še gor v stanovanju. En je bil v kuhinji, en pa na drugem koncu v spalnici in sta se drla čez celo stanovanje, tako da si vse vedel, kaj se pogovarjata, pa tudi, če te ni zanimalo. Jaz sem dolgo spala s slušalkami in z muzko na ušesih, ker drugače ni šlo. Mojga ni motilo, ker ko enkrat zaspi, potem spi kot top. Čez nekaj časa sta se odselila. Potem pa so prišli 2 štuka višje eni cigani. Ne me razumet, kot da sem nacionalist, ampak res so se obnašali kot pravi cigani. Imeli so 5 otrok. Skozi okno so metali (tudi na naš avto) vse, od teglcov rož, do kozarcev, vložkov, kondomov, čikov, gat, zvezkov... Uničili so vse rože okoli bloka, obtolkli in zamazali stene, stikala, oglasno desko... Kot bi prišel tornado v blok. Lepo smo jih opozarjali, hodili na stanovanjsko (ker so imeli socialno stanovanje), celo klicali policijo. Meni so 1000x zbudili otroka, soseda tik pod njimi je jedla tablete za živce. Po letu in pol so jih izselili. Baje imajo spet probleme v novem okolju. Čudno, a ne?