|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glasbeni vrtiljak
7.10.2007 19:34:10   
Anonimen
Jaz pa kupujem glasbeni vrtiljak za nad posteljico. Katerega mi priporočate in pa cene le teh. Bi pa najraje od Fisher Price, ker so mi zelo lepi. Samo kolikšne so kaj cene? Najbrž tam okrog 6o eur, kot sem videla enega na spletni strani BC.
A bio bilo mogoeč pametno kupit rabljenega? A ga je katera od vas kupila?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Glasbeni vrtiljak
7.10.2007 19:50:06   
Maxica
Mi smo imeli pri prvem enega z Medvedkom Pujem in njegovimi prijatelji, pa je bil za naviti. Tega je on potem polomil, tako da smo za našega drugega user posted image  kupili takega user posted image , od Fisher Price je mislim da. Samo je pa naš user posted image  ful malo v svoji posteljici, tudi zaspi nam na rokah in ga potem samo preložimo, tako da je vrtiljak ful malo v uporabi. Drugače je pa ful lušten, ima več pesmic na izbiro, oblački se kažejo na stropu itd. Kupiš?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2007 20:03:36   
lea23
Tale od Fisher Price z medvedki je res zakon! Moja ga ful rada posluša in gleda. Pa še dalinski upravljalnik ima.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2007 20:04:48   
Petraa
mi imamo tudi od fisher price-a z daljincem.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2007 21:10:26   
lea23
Ja če imaš možnost, kupi rabljenega! Tako ali tako se čisto nič ne uničijo, samo malo prahu se gor nabere. Itak pa so pralni tako da pač umiješ kar je prahu in to je to 

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2007 22:08:05   
m*t*?
Ga kdo prodaja?

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2007 22:16:54   
Anonimen
Maxica sem ti pisala na ZS

(odgovor članu m*t*?)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2007 22:39:51   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: m*t*?
Ga kdo prodaja?

Kdaj pa rabiš? Pri nas je zaenkrat še v uporabi - čez kake dva meseca ga bom prodajala.

(odgovor članu m*t*?)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2007 7:01:25   
Nyah*
O prodaji se naprej menite preko zs. Hvala.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2009 0:28:53   
talytha
Če še kdo potrebuje tale vrtiljak z medvedki ga jaz prodajam. Na ZS se javljajte!

Moja baba pa sploh ni opazila, da se ji tam nad glavo nekaj suče user posted image    Mislim, da sem ji ga prepozno dala nad posteljo. Po tem se je pa itak kmalu začela na noge postavljat sem ga pa odstranila. Nečak, ki je dva meseca mlajši od naše ga pa naravnost obožuje! user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.6.2009 15:14:22   
fusia
Ali res v razvojni ambulanti ne priporočajo teh vrtiljakov, ali česarkoli nad glavo v posteljici??

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.6.2009 19:29:23   
mama2009
JAZ SEM NAŠI TA MALI KUPILA FISHER PRICE VRTILJEK V MULLERJU IN TAM STANE LE 40 EUROV. gA PA NARAVNOST OBOŽUJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.6.2009 9:59:48   
talytha
No a vidš! Jaz sem pa dala pol leta nazaj v baby centru skoraj 70€ ker se nisem popolnoma nič pozanimala po drugih trgovinah! user posted image   Ja nimaš kaj! Vsaka šole nekaj stane user posted image Ja kot sem že napisala, naši je blo čisto vseeno zanj edino ko je začela vstajat ga je hotla dol vlečt in smo ga odstranili prav na hitro user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.6.2009 0:56:39   
sladka_seka
zivjo jz bi kupila taki vrtiljak kdo ga prodaja naj mi na zasebno pise da se zmenmo za naprej

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.