Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Glasbena vzgoja malčkov 18.8.2010 10:52:08
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: temboli1 Živjo, zanima me, če je morda kakšna mamica (ali očka), ki ve ali se sploh lahko že pri treh letih starosti vpiše otroka v kakšno glasbeno šolo ali kakšen tečaj? Povsod kamor sem jaz pogledala, najmanjša zahtevana starost je štiri leta. Ali morda kdo ve, kje bi obstajale kakšne glasbene urice za tako majhne in sicer v Lj ? Pa še nekaj me zanima, v kakšne popoldanske aktivnosti največ vpisujete svoje predšolske otroke. Moja punca zelo rada hodi k telovadbi, zdej je izrazila željo, da bi plesala. Lp pri treh letih ni nikamor hodil. Še tega je treba.
|
|
|
|
RE: Glasbena vzgoja malčkov 18.8.2010 11:44:03
|
|
|
|
FLOWR12
|
Pa zakaj otrokom ne pustite brezskrbnega otroštva brez obveznosti Globoko se mi je v spomin vtisnil pogovor, ki sem ga poslušala po radiu kakšno leto nazaj glede obveznosti in interesnih dejavnosti otrok. Strokovnjak je povedal, da so otroci z krožki vsepreveč obremenjeni in da se drugače, kakor da so vodeni sploh ne znajo več igrati oz. zapolniti svojega časa. Otroci postanejo kot "lutke" v rokah učiteljev. Prav poudarjeno je bilo, da otrok rabi tudi svoj čas, ki ga zapolni sam po svojih željah. Ne razumem zakaj bi že tako majhen otrok rabil strokovno vodstvo pri telovadbi ali glasbi. Pa saj lahko gresta skupaj na igrišče se igrata in telovadita, lahko skupaj poslušata pesmice, pojeta in plešeta. No tako jaz razmišljam.
|
|
|
|
RE: Glasbena vzgoja malčkov 18.8.2010 11:56:13
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: temboli1 Ali morda kdo ve, kje bi obstajale kakšne glasbene urice za tako majhne in sicer v Lj ? obstaja, bamberbam program, samo je mišljeno da hodijo starši zraven (upam da to ni reklama )
|
|
|
|
RE: Glasbena vzgoja malčkov 18.8.2010 12:07:22
|
|
|
|
ledenaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12 Pa zakaj otrokom ne pustite brezskrbnega otroštva brez obveznosti Globoko se mi je v spomin vtisnil pogovor, ki sem ga poslušala po radiu kakšno leto nazaj glede obveznosti in interesnih dejavnosti otrok. Strokovnjak je povedal, da so otroci z krožki vsepreveč obremenjeni in da se drugače, kakor da so vodeni sploh ne znajo več igrati oz. zapolniti svojega časa. Otroci postanejo kot "lutke" v rokah učiteljev. Prav poudarjeno je bilo, da otrok rabi tudi svoj čas, ki ga zapolni sam po svojih željah. Ne razumem zakaj bi že tako majhen otrok rabil strokovno vodstvo pri telovadbi ali glasbi. Pa saj lahko gresta skupaj na igrišče se igrata in telovadita, lahko skupaj poslušata pesmice, pojeta in plešeta. No tako jaz razmišljam. Saj te ni vprašala za mišljenje ja ,ja strokovnjaki so zakon temboli vtipkaj v google pa boš izvedela,kje koliko je cena itd. Moja dva k telovadbi, glasbena šola ter "bralni" krožek v knjižnici In ja sta zelo obremenjena in se ne znata igrati oz. zapolniti svojega časa. Pa kaj
|
|
|
|
RE: Glasbena vzgoja malčkov 18.8.2010 12:40:51
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Saj te ni vprašala za mišljenje ja ,ja strokovnjaki so zakon temboli vtipkaj v google pa boš izvedela,kje koliko je cena itd. Moja dva k telovadbi, glasbena šola ter "bralni" krožek v knjižnici In ja sta zelo obremenjena in se ne znata igrati oz. zapolniti svojega časa. Pa kaj Pri treh letih.....?
|
|
|
|
RE: Glasbena vzgoja malčkov 18.8.2010 12:45:08
|
|
|
|
FLOWR12
|
Za mišljenje me ni vprašala, napišem ga pa vseeno lahko
|
|
|
|
RE: Glasbena vzgoja malčkov 18.8.2010 15:43:54
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Naš je hodil h telovadbi (tudi pri 3l) in je noro užival. Je pa bilo tam tudi kar nekaj njegovih prijateljev. Ne razumem od kje tak negativen odziv Naš otrok je po vrtcu vsak dan zunaj vsaj 2-3 urce, če dežuje smo pač doma. In vsem paše, da ni dan podoben dnevu (večinoma smo na bližnjem igrišču) ter da je 1krat na teden nekaj drugače. Ko je kak deževen teden je pa sploh fino, da ni ves čas doma in lahko malo spremeni okolje. IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12 Prav poudarjeno je bilo, da otrok rabi tudi svoj čas, ki ga zapolni sam po svojih željah. Saj to je NJEGOVA želja. Otrok tam UŽIVA. Ne razumem zakaj bi že tako majhen otrok rabil strokovno vodstvo pri telovadbi ali glasbi. Pa saj lahko gresta skupaj na igrišče se igrata in telovadita, lahko skupaj poslušata pesmice, pojeta in plešeta. Oprosti, ampak iz tega ne sledi, da se otrok zna sam igrati, kvečjemu to, da je kot klop prilepljen na starše in se ne zna vklopiti v družbo. Definitivno se strinjam, da se starši MORAJO ukvarjati z otroki, prav tako mora otrok del svojega časa zapolniti sam (naj se pač znajde in si sam najde kakšno zabavo). S tem, ko bo počel še kaj kar ga zanima pod vodstvom učiteljev, bo samo pridobil. Sploh pa v telovadnici lahko počne stvari, ki jih doma bolj težko (npr. pleza po ripstolu, se lovi s sovrstniki, skače na skrinjo, nori, teče, SKAČE (ja, mi mu v stanovanju tega pač ne dovolimo, smo doma v bloku),... K.
|
|
RE: Glasbena vzgoja malčkov 18.8.2010 21:27:49
|
|
|
|
ronja
|
Nekaj glasbene vzgoje bo triletnik deležen že v vrtcu, nekaj mu je lahko tudi sama daš: zavrtiš cd in skupaj plešete, drugič pojete, potem igrate kitaro, bobne, delate ropotuljice... Za vodeno za tako male ne vem, gotovo pa kaj obstaja. Sicer bom jaz svoje pustila še nekaj časa pri miru s temi obveznostmi, zaenkrat uživamo skup, ker se mi zdi, da jima to največ pomeni - če smo kak dan manj skup, se kar pozna... Malo kasneje, ko bom videla tudi njun interes za to, pa bosta seveda lahko hodili na marsikaj. Nekateri vrtci imajo organizirane plesne urice ob 16h. Naši ne hodita na to, ker ju že prej dvignem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zakaj je dobro imeti sestro?V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.